- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
vilmaboy #18427 üzenetére
Igazándiból egyáltalán nem volt gond a bekapcsolás után. MInden fölállt mintha mi sem történt volna, majd pár perc után jelezte, hogy az eszközillesztő nem tudta feltenni az ethernet és az usb3 vezérlőt, valamint gondjai vannak az 5770 videó megjelenítővel. Semmit nem kellett javítani, csiszolgatni. A megfelelő drivereket kellett pótolni, és felrakni egy friss catalyst-ot.
-
zolka78
senior tag
Nemrég kérdeztem, hogy teljes rendszer cserénél hogyan viselkedik a Win7, amire nem teljesen kaptam egyértelmű választ. Jelentem probléma nélkül viseli a Win7 a nagyobb rendszer újítást. Az adatlapomon szereplő Intel konfigot cseréltem AMD-re. Kapott egy FX-6100 procit, egy Asrock 970 extreme3 lapot, és 8GB Corsair ramot. Gond nélkül újra indult a gép. Csak az USB3 vezérlő és az Ethernet vezérlővel voltak gondjai, de ezt driverrel orvosolni lehet könnyen. Valamint a videó kártyám nem tetszett neki, de gyanítom, hogy itt meg a Catalyst kavart be, azt ugyan is elfelejtettem lezúzni előtte, de ez is orvosolható. Eddig nem tapasztaltam változást, hogy gond lenne a rendszerrel.
-
zolka78
senior tag
MIt lovagoltok ezen az OEM dolgon. Szóba sem került, hogy milyen licenc-el rendelkezem. Ezzel szemben már rögtön el lett könyvelve, hogy varezolok. Tisztában vagyok azzal, hogy milyen licenc-ek érhetőek el a mikrofos jóvoltából, és avval is, hogy mit tehetek meg. Engem az érdekelt, hogy maga a Windows mint szoftver bírja-e a főbb hardverek cseréjét. De egyébként választ is kaptam közben. Köszönöm
-
zolka78
senior tag
válasz
kiskornel #18296 üzenetére
Próbát mindenképp megér. Így is úgy is újra kell rakni ha nem jön össze. Csak nem akarok 2 hónapon belül 2-szer telepíteni. Arra gondoltam hogy lepucolnám az összes drivert és rendesen kipucolnám a wint minden felesleges szeméttől, és rögtön az elején csökkentett móddal próbálkoznék, ha elindul talán telepítőről helyrehozhatom. Gondoltam hátha valaki csinált már hasonlót.
-
zolka78
senior tag
Hello! Most állok át LGA775 rendszerről AMD Rendszerre, viszont a win7-t egészen jól belaktam, nem igazán szeretném most újra húzni. Főleg, hogy 1-2 hónap és ssd-re állok át hdd-röl, akkor úgy is telepíteni akarom újra. Mennyire fogja bírni a win7 ha a főbb hardvereket cserélem? Alaplap, proci, memória. Így még eddig nem próbáltam gépet újítani. Mindig újra húztam a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest