- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
DeathAdder #50220 üzenetére
Mint mondtam, nem lesz legalis.
Frissulni fog, amig a tulajdonos nem hasznalja fel (esetleg ertekesiti tovabb a geppel).
De ettol fuggetlenul ez warez, ugyhogy lebeszellek rola. -
krealon
veterán
válasz
DeathAdder #50218 üzenetére
Felhasznalni fel tudod, de nem lesz jogtiszta a telepitett Windows, mivel a kod a hardverhez kotodik, amin a matrica van.
Ha netan az uj tulaj erre raebred, es felhasznalja (a matrica miatt jogosan), akkor az altalad telepitett gep automatikusan megbukik az eredetisegvizsgalaton. -
DrojDtroll
veterán
válasz
DeathAdder #45888 üzenetére
Ha leállítod és újra futtatod az nem segít?
-
Gézengúz
addikt
válasz
DeathAdder #45888 üzenetére
pipike
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DeathAdder #45886 üzenetére
explorer.exe fut?
-
válasz
DeathAdder #45811 üzenetére
valami kavarás volt, amikor bejelentették a Secure Bootot, hogy a Linuxokkal sem működik együtt, de hogy ennek mi lett a vége, arra már nem emlékszem, azt hiszem az, hogy kikapcsolhatóvá tették és így már oké
de ezt csak így emlékezetből írom, szóval nem vállalok érte garanciát
de könnyen és fájdalommentesen ki tudod próbálni a pendrive-ról bootolást, és utána legalább tudni fogjuk
szvsz a Linuxok megoldják... kevésbé szoktak zavarérzékenyek lenni, mint a Windows
-
válasz
DeathAdder #45809 üzenetére
a Secure Boot bezavarhat a Win7-nek.
a túl új SATA3 vezérlők bezavarhatnak a Win7-nek
az UEFI is bezavarhat a Win7-nek
és persze ha nincsenek Win7-hez driverek, az is bezavarhat a Win7-nek.szóval de, próbálkozhatsz, csak akadhatnak problémák
-
válasz
DeathAdder #45802 üzenetére
USB2.0-n érdemesebb, mert a 3.0-s vezérlő még sok esetben külső gyártó terméke, amihez esetleg nincs a Windowsban alapból driver, és ez problémákat okozhat a telepítés során
-
szabonagyur
félisten
válasz
DeathAdder #45802 üzenetére
BIOS jól van beállítva ahogy nézem. Az a baj, mivel a gépben az Intel baytrail cuccai vannak optimálisabb lenne a 8.1
-
szabonagyur
félisten
válasz
DeathAdder #45799 üzenetére
hello
Gyorsan előveszed a Win8.1 lemezt és felrakod
Win7 is felmehet, elvben van driver hozzá... BIOS-ban Fast boot, UEFI, secure boot kikapcsolásával kezdenék.
-
mezis
félisten
válasz
DeathAdder #45799 üzenetére
Próbáld meg a BIOS-ban OFF-ba tenni az ACPI-t
-
szabonagyur
félisten
válasz
DeathAdder #45794 üzenetére
Nem csak a médialejátszó, hanem mindenféle médiával kapcsolatos dolog... tehát ha mondjuk majd telefont dugsz a gépre vagy bármi akarsz csinálni fel kell raknia a media packot ami visszahoz mindent ami amúgy benne volt a rendesben is.... csak ezért felesleges ilyet letölteni.
Amúgy az N-ben szerintem van IE, az E-ben nincs IE.
-
LonGleY
veterán
válasz
DeathAdder #43586 üzenetére
Az se mindegy, hogy mivel van pendrive-ra rakva. Nem kell, hogy legális legyen, de pl. az utolsó (augusztusi) x64-es integrált verziók valóban nem működnek. Általában a Rufus-szal jó szokott lenni, ha van jó ISO-tok.
-
beleszólok
senior tag
válasz
DeathAdder #43586 üzenetére
"See the Setup log files for more information".
Ennél többet, ennyiből... kizárt, hogy bárki tudna mondani.
Max. tippeket adni, hogy mennyi minden baja lehet, de tényleg jobb lenne megnézni azt a logot, ha létezik.Ha az ISO legális forrásból származik és sértetlen, akkor talán valami hardver gond, de az meg elég sokféle lehet.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #43040 üzenetére
sikerült szerezni a hibáról egy fényképet, amiért nem hajlandó feltelepíteni pendrive-ról a W7-et.
Mi okozhatja ezt az anomáliát?Hozzátenném az előbbi kérdésemhez (amire most válaszolok), hogy azóta már egy 3. gépen is megpróbálta és ezt a hibát generálta, usb3 aljzat pedig egyik gépen sem volt.
Azért gondolom, hogy jól csinált mindent, mert a saját gépére pendrive-ról már tett fel wint (én mondtam el neki szájbarágósan hogyan kell), másrészt én ilyen hibával még nem találkoztam, de nagyon érdekelne, hogy mi idézheti ezt elő, ha én is ilyennel találkoznék?Az igért kép a hibáról. Tehát mindet rendben, partíciók láthatóak, formázás megvolt, de telepíteni nem hajlandó:
-
LonGleY
veterán
válasz
DeathAdder #43122 üzenetére
Akkor most kaptál. Mi a kérdés?
QwErTy42 Ha működik a rendszer kifogástalanul, akkor miért akarod újrarakni? Itt sem értem a kérdést.
-
sqpp
őstag
válasz
DeathAdder #43122 üzenetére
Ilyeneket én is nap mint nap kapok
-
vlevi
nagyúr
válasz
DeathAdder #43040 üzenetére
Ez attól függ, mi az a "valami hibát írt ki."
Így látatlanban az lehet, hogy USB3-ba dugta a telepítő pendriveot, a Win7 pedig nem ismeri az USB3-as meghajtókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Villanyszerelés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest