- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a baj ez a cserélgetés nem megy olyan könnyen.
Próbáltam most az aida64-et abban is a stressz tesztet külön külön cpu-ra vga-ra merevlemezre, memóriára de semmi. Nem fagyott le.
A gépben viszont van egy merevlemez ami nincs már a toppon (a samsung) lehet attól van? Az a HDD csak tárolásnak van a gépen nem fut rajta semmilyen program és nem is telepítettem rá semmit. A rendszer amin fut az a wd. Viszont telepítésnél elfelejtettem lehúzni a régi merevlemezt és emiatt a Rendszer számára fenntartott partíció is ide került.
Arra gondoltam, hogy amikor tesztelem a merevlemezt a program csak a jó szektorokat használja a régieket elkerüli. Lehet amikor valamit szeretne olvasni a gép a régi HDD-ről az olyan helyen van ahol rossz a szektor és meghibásodott a fájl. Csak azt nem tudom, hogy az indításon kívül a Windows használja-e még utána azt a partíciót vagy csak az induláshoz szükséges adatokat tartalmazza-e. Ha meg kiveszem a régi merevlemezt a gép nem indul el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest