-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
Bjørgersson #69328 üzenetére
Köszi, előbb hülyeséget kérdeztem... ez működik, és tényleg jó megoldás lehet, csak sajnos nem minden parancsikon egy mappán belül van általában, hanem 6-7 helyen.
-
RR-13
őstag
válasz
Bjørgersson #69328 üzenetére
Köszi, de akkor nem minden parancsikonnak ugyanaz lesz a mappaneve?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Bjørgersson #66175 üzenetére
Ha letiltja az USB-t akkor pendriveról se fog a Windows feltelepülni.
Nekem legalábbis anno Asrock oldalán lévő progival kellett megírni, hogy integrálja a drivert a telepítőbe. -
válasz
Bjørgersson #66175 üzenetére
Nálam már 5éve is ugyanezt csinálta, de egy reset-re 'észbekap'...
-
gregory91
senior tag
válasz
Bjørgersson #65633 üzenetére
Nem írtam én semmi ilyesmit.Valamit biztosan félreértettél....
-
gregory91
senior tag
válasz
Bjørgersson #65618 üzenetére
Én az ellenkezőjét tapasztaltam:
3.0 USB-s tároló USB 3.0-as porton csak hasított(sajna kölcsön volt).De mikor 2.0-s pendrive a USB 3.0-ba ment, nem gyorsult fel annyira a fájl-másolás: az eremények hasonlóak voltak(~1-2% eltérés talán).És ez persze fordítva ugyanúgy. -
Joker88
őstag
válasz
Bjørgersson #65611 üzenetére
spec nálam nem ment múlt hónapban.. az ideg többször meglékelt mire rájöttem miért nem indul el normálisan a telepítés..
maradtam az usb 2-es pendrive- usb 2-es port kombónál.. ezzel semmi probléma nem volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #65616 üzenetére
Jelentem, Kingston DT R3.0 pendrive-val pöccre ment minden, a sebesség is kifogástalan volt a porthoz képest.
-
King Unique
titán
válasz
Bjørgersson #65618 üzenetére
Mondjuk ez nagyban függ a pendrive-tól is, hogy melyik milyen írási és olvasási értékeket produkál. Az USB 3.0-s, avagy USB 3.1-esnek (valójában csak Gen 1 = USB 3.0) kamuzott típusok között is vannak harmatgyenge, azaz pl. 10/100-as értékeket produkáló hulladékok...
Maga az USB 3.0 port amúgy egy USB 2.0-s eszköznél is hozhat némi sebességnövekedést, illetve az USB 2.0 szabvány max. 35-4X MB/s értékei is inkább elérhetők ilyen felállásnál, ellenben a mindkét oldalon csak USB 2.0-s megoldással.
-
gregory91
senior tag
válasz
Nem az a kérdés hogy USB2 porton keresztül lehet-e USB3-at,mert lehet,csak annyi a hátránya hogy az átvitel az USB2-vel egyenértékü(azaz a "minimalista rendszer" indítása,illetve fájlok másolása a gépre annyi időt vesz igénybe mint az USB2-es eszköz esetében),hanem az hogy a USB2 portot felismeri-e? Természetesen igen,de az USB3-as portal ellentétben nem vagyok biztos.
-
válasz
Bjørgersson #65613 üzenetére
Ezért írtam, mert a 10-ben benne van az usb 3 vezérlő, és megy is usb 3-as pendrive-ról a telepítés. Én így telepítek, megy.
A 7 viszont nem tudja eredetileg az usb 3 vezérlőket, de az usb 3 pendrive-ra is érzékenyebb. Nálam 7 alatt, míg használtam 2 darab 3-as pendrive elvérzett, de 10 alatt simán megy. Usb 2pen-ről meg egyből ment. -
Zoz
őstag
válasz
Alapvetően igen. De találkoztam már olyan USB3-as pendrive-al, amivel nem működött (8/10 ment róla).
-
válasz
Elméletben lehet, de a gyakorlat megmondja majd. Fordítva nem fog menni. Kivéve ha 10-et raksz fel.
-
King Unique
titán
válasz
Bjørgersson #63945 üzenetére
Ha USB 3.0 portba van dugva a telepítésnél a pendrive, akkor az gondot okoz a natív támogatás hiánya miatt. Ellenben az USB 2.0 port már OK. Maga a pendrive elvileg lehet akár USB 3.0-s is, de az USB 2.0-s típus nyilván biztosabb ilyen téren.
Amúgy meg a telepítés egy dolog, nem az a legidőigényesebb. Hanem utána pl. a rendszer lefrissítése, aminél ha nincsen alkalmazva az összefoglalóban említett módszer, akkor pusztán csak a frissítések keresése órákig fog tartani.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Bjørgersson #59322 üzenetére
Így már OK. Működik. Köszi szépen!
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Bjørgersson #59320 üzenetére
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Bjørgersson #59317 üzenetére
Végigcsináltam, de sajnos nem jó. Tesztelnéd Te is?
-
cintula187
addikt
válasz
Bjørgersson #55510 üzenetére
Ez mondhatni csodát tett.
-
baboss
őstag
válasz
Bjørgersson #55512 üzenetére
-
Lacpac
őstag
válasz
Bjørgersson #55211 üzenetére
Mondjuk a virágboltból már beszereztem egy olyan változatot, ahol januárig integrálva vannak a frissítések.
Lehet ezért nem megy.
Most megint telepítsem újra ezt a kakát.
Húúúú de tele van már a hócipőm.
Ha a gyerekek nem wint igényelnének már egy linux lenne fent. -
Lacpac
őstag
válasz
Bjørgersson #55208 üzenetére
ok, köszi, már telepítettem.
Remélem jó lesz, mert az asztalit is újra akarom rakni de ezek után már nem merem.
Win 10 meg nem kell. Legalábbis egyelőre. -
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #53549 üzenetére
én éppen most indítottam újra a frissítés után, eddig megy minden.
a billentyűzet bekapcsolás utáni marhasága is megmaradt, bár mintha most kicsit gyorsabban használható lenne
-
zoo8800
veterán
válasz
Bjørgersson #52933 üzenetére
De.
Úgy rémlett, hogy nincs ott a pipa, ezek szerint hülyülök. -
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #52927 üzenetére
az svchost.exe, és pedig töltött is le (a WU letöltési mappájában látszanak), de a százalékos mutatón ez nem látszik, vicc az egész.
egy nem kötelező frissítés, nekem csak az az egy volt ilyen.
-
zoo8800
veterán
válasz
Bjørgersson #52924 üzenetére
Mind az.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #52924 üzenetére
van egy lenovo-s patch amit az embere 90%-nak felesleges kb.
amúgy hiába volt hó közepén ez a javítsuk az update-t patch, szart sem ér, most is teker ezerrel, de semmi pozitív eredménye. le is tiltottam, majd pár nap múlva. -
Winnie The P
őstag
válasz
Bjørgersson #52625 üzenetére
Válaszoltam a saját topikjában
-
adika4444
addikt
válasz
Szia!
Kattints erre a
[link]
-re, majd katt az add to Internet Explorer-re. Itt pedig igény szerint válaszolj a kérdésekre. -
ZeratulX
tag
válasz
Beírod a google.hu-t, és az felajánlja az alapértelmezett keresővé állítást. Ha nem, az azért van, mert első indításnál bejelölted a Do not Track opciót.
Szerencsére a Google továbbra is segít.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #52234 üzenetére
nem kell írni, benn van már egy párszor, itt ez enyém: [link]
ezek a Win 10-hez kapcsolódók meg egyéb ilyen telemetry update-es cuccok. -
Dadi207
csendes tag
válasz
Bjørgersson #49382 üzenetére
Köszi a választ, a 900 megát sikerült lefaragnom 200-ra. De a mappa még mindig ott van
-
Dadi207
csendes tag
válasz
Bjørgersson #49382 üzenetére
Így is azt írja, hogy hozzáférés megtagadva
-
válasz
Bjørgersson #48538 üzenetére
Nem, laptop és nincs dedikált VGA, de 64bit-es rendszer pont, hogy ez is mind1 kell legyen, ott nincs 4GB korlát
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #44902 üzenetére
Szia neked is.... de hiába is pattogsz, ha rendbe akarod rakni a fórumot kezd a trollokkal akik havonta megkérdezik ugyanazt... vagy éppen 5 perc alatt egy témában 20 szót írnak le 20 hozzászólásban vagy nem tudják használni a keresőt sem
Ha ez mind meg van akkor sem lehet belekötni, hogy a témával kapcsolatos képet linkel be. -
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #44892 üzenetére
telespammeli a Windows 7 topicot egy Update-s képpel? what???
én már írtam többször, hogy kifejezetten örülök, mikor berakja ezeket, mert sokszor olvasom a fórumot, nem otthonról, nem Windowsról is, és legalább jó tudni hogy vmi van, megnézem mit javítottak stb.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Bjørgersson #44892 üzenetére
Miért zavar? Ha valaki nem figyeli az Updateket értesülhet hogy van új Update, én már nem egyszer innen tudtam meg hogy van Update.
Ha nem tetszik átsiklasz felette
-
kraftxld
félisten
válasz
Bjørgersson #44601 üzenetére
Az Office ebbe a mappába csinál a telepítőről egy másolatot, hogy későbbi szervízcsomagoknál, frissítéseknél meg eltávolításnál ne kérje a lemezt mint korábban.
Ha másol mindig elérhető a telepítő, akkor nyugodtan törölheted, vagy át is helyezhető az SSD-ről [link]
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #44597 üzenetére
Lényegében az office 2003 óta van ilyen mappa, végülis a telepítéshez szükséges mappa, nem érdemes törölni.
-
Bacusuz
őstag
válasz
Bjørgersson #43135 üzenetére
Egy ami biztos,hogy usb 3.0 eszköz nincsen bedugva usb 2.0 csatlakozóba sem elöl,sem hátul sem alul.Amúgy ezt a harmadik asrock alaplapommal csinálja win 7 alatt z77,z87,z97 is.Win8 alatt nincs ilyen jellegű gondom.
-
kraftxld
félisten
válasz
Bjørgersson #42736 üzenetére
Persze, registy-ben is, [link] meg Group Policy-vel is.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #42732 üzenetére
hetes ilyet sajnos nem tud.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #42730 üzenetére
Daemon Tools Lite.
-
kraftxld
félisten
válasz
Bjørgersson #42708 üzenetére
Diskpart-al pucold le teljesen az SSD-t és rakd clean-re a lemezt.
-
kraftxld
félisten
válasz
Bjørgersson #42647 üzenetére
Ennek köze sincs az USB porthoz.
Nem ismeri fel a telepítő a SATA vezérlőt amin a vinyó van. Töltsd le ezt: [link]
Majd kitömörítve rakd rá a pendrive-ra egy külön mappába, és amikor jön a "hibaüzenet" amit linkeltél akkor tallózd be a driver mappáját vagy az .inf file-t. -
Poo
senior tag
válasz
Bjørgersson #42668 üzenetére
A biosban a sata beállítást kell compatablére tenni vagy megadni neki a chipset inf fájlát amibe a vezérlő drivere van és akkor ki lehet választani majd a vinyót.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42666 üzenetére
bios-ban az usb-vel kapcsolatban minden jól van beállítva?
mert ha 2.0-s portba dugod, mennie kellene, 3-as pendrive-val is, csak értelemszerűen a port sebességével. -
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42664 üzenetére
de nem írtad le, mi a hibaüzenet, van-e egyáltalán vagy a telepítési folyamat, mely részénél akadtál el.
-
válasz
Bjørgersson #42662 üzenetére
Azt pont a TE hozzászólásodból idéztem, az a TE hozzáértő hibaleírásod...
-
válasz
Bjørgersson #42660 üzenetére
Látom nagy szakértő vagy a témában..
-
válasz
Bjørgersson #42655 üzenetére
"nem akar összejönni"
Ez a hibaüzenet a képernyőn ami megakadályozza a telepítést ???
Ha a hibáról nem mondasz többet akkor akár az is elképzelhető hogy elfelejtetted bedugni a gépet a konnektorba -
LonGleY
veterán
válasz
Bjørgersson #42656 üzenetére
Akkor ideje kipróbálni azt, amit küldtem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #42655 üzenetére
Rufus-szal sem jó.
-
LonGleY
veterán
válasz
Bjørgersson #42653 üzenetére
Rufus-sal pakoltad ki? Merthogy én erre a kombinációra utaltam.
-
LonGleY
veterán
válasz
Bjørgersson #42651 üzenetére
USB2-ben mennie kell minden további nélkül.
-
LonGleY
veterán
válasz
Teljesen fölösleges ilyen leírásokat követni, meg manuálisan szórakozni. Nem is értem, hogy kiszúrásból, vagy mi célból kell ilyeneket egymásnak linkelni? Az egyszerű Rufus tökéletesen teszi a dolgát - csak egy normális, frissített iso kell hozzá. 1-2 ócska, régi gépet leszámítva még nem volt olyan, amin ne ment volna a telepítés.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Van DVD meghajtó a gépben?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #42621 üzenetére
Hűha ebbe kell belekötni tényleg... teló kéznél volt, felrakja drivera is egyből, megosztani is könnyű...
Fogalmam sincs, ezért kérdeztem, hogy mi ez vagy minek... -
ZetorGumi
addikt
válasz
Bjørgersson #41834 üzenetére
Igen. Még arról, de már idegesít, szóval kiveszem az ODD-met, és arról próbálom meg. (A gépben lévő odd bajos, gyanús, hogy tele van porral.)
-
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson #41825 üzenetére
Örülj neki
Ha megteheti valaki hogy egy ilyen miatt odébb álljon akkor nincs gond, de ha rá van szorulva a munkára akkor tűrni kell sajnos. -
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson #41821 üzenetére
Mit tudnak még csinálni? Semmit.
Odavisznek egy ügyvédet és megkapják a felmondásukat.
Nem nagyon tudnak ugrálni. -
spiritex
veterán
válasz
Bjørgersson #41817 üzenetére
De mondom, hogy ezt az embert nem érdekli, hogy legális vagy nem!
Legális dolog pl. 4 órába bejelenteni az összes alkalmazottat? Nem, na ugye... -
spiritex
veterán
válasz
Bjørgersson #41814 üzenetére
Csak mert, hogy megbolondult a főnök, azt hiszi, hogy nem dolgozunk, és van esély arra, hogy k..lo..er-t (szándékosan nem írtam ki) fog telepíttetni a gépekre... Teljesen őrült, és mégha törvényellenes dolog is, szerintünk meg fogja csinálni (mert már rebesgeti). Azt olvastam, hogy ezek teljesen rejtve dolgoznak a háttérben, és nem lehet őket kiszúrni. Van más mód a kiszúrására, mint hogy minden reggel megnézem, hogy kapcsolták-e be a gépem a tegnapi munkaidő vége óta?
-
brd
nagyúr
válasz
Bjørgersson #41220 üzenetére
Az Intel-ek nem, vagy legalábbis nekem volt eddig szerencsém...
-
brd
nagyúr
válasz
Bjørgersson #41218 üzenetére
Csak olyat nem, ami nem rendesen működik. Persze időnként időigényes lehet kideríteni, hogy melyik a jól működő...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #40960 üzenetére
Pfúúú tényleg, látszik, hogy csak félig vagyok még magamnál, fura is volt az 1,3GB.
Akkor azon a gépen a Win7 32 bit jól fog futni.
-
Impressa
őstag
válasz
Bjørgersson #39450 üzenetére
Szívesen!
-
Impressa
őstag
válasz
Bjørgersson #39448 üzenetére
Átküldöm én neked.
megy pü.
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Bjørgersson #38181 üzenetére
Több penrive ki próbáltam egyiket sem látja és másik csatlakozón is ez a probléma.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36955 üzenetére
Sajnos csak félig, a Multitask sávot ki lehet kapcsolni OPrendszerből, a jobb oldali beállítások sávot nem lehet, csak 3rd party programmal.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36934 üzenetére
A windows 8ban amit a legjobban hiányoltak: 1) asztalra bootolás 2) w7hez hasonló start menü 3) lehetőség a szélső sávok eltüntetésére. A 8.1-ben van lehetőség asztalra bootolásra, van egy startmenü ikon, de magát a start menüt nem csinálták meg, arra gondolták ott a metro felület, a szélső sávok eltüntetése pedig félig lett megoldva: a bal oldali "multitask" sáv kikapcsolható az OPrendszerből. A jobb oldali beugró menüsávot külsö programmal lehet a legegyszerübben kikapcsolni, pl Classic Shell. Classic Shell-el kapunk egy w7 start menüt is kicsit metrósítva, amit témákkal olyanra állítunk, amilyenre akarunk. Ugyhogy ha valaki W8ban W7 kinézetet akar, annak egyetlen programot kell feltennie, Classic Shell. Nálam amugy is alap program, és kb 3 másopderc beállítani, mert egyetlen pipát kell beletenni, hogy letiltsa az oldalsó sávokat. Classic Shellben egyébként asztalra bootolási lehetöség is van, de mint említettem ez már a 8.1-ben is van ilyen lehetőség.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #35182 üzenetére
Jól tudod, ugyanezt linkeltem / írtam én is
. Kell egy sima telepítő, meg a frissítések, és egy program, ami belegyúrja a frissítéseket a telepítőbe. Sok minden másra is jó egyébként a linkelt Win Toolkit.
A frissítéseket egyébként össze lehet szedni manuálisan, akár úgy is tudod offline telepíteni : [link]
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #35176 üzenetére
Nincs mit
Örülök h megtaláltad, azért szerintem próbáld ki az említett programot, szerintem zseniális
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #35173 üzenetére
CCleaner a registryből összeszedi, azért tanácsoltam.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #35173 üzenetére
Erre én ezt használom már régóta, teljes megelégedettséggel: WinPatrol. Van ingyenes verziója, ami tudja a fontos dolgokat, viszont nekem annyira megtetszett az egyszerüsége és hatékonysága, hogy hamar vettem egy családi lifetime liszenszet
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #35171 üzenetére
Registry? Ütemezett feladatok? Szolgáltatások?
CCleanernek van eszköze az automatikusan induló programokhoz. -
vlevi
nagyúr
válasz
Bjørgersson #34844 üzenetére
"Már a frissítéseket töltöm, remélem még ma kész leszek"
Nem valószínű, mert tapasztalatból tudom, hogy a frissítések után a frissítésekre is van frissítés, aztán felraksz valamit, amihez kell C++ runtime, vagy .net , arra is van jónéhány frissítés.
Én SP1-es win7-t telepítettem legutóbb, és arra is rögtön a telepítés után majd 200 frissítés volt, aztán megint, megint, ... Pár napig eltart, mire utoléri magát.
Azthiszem, a nyolcas már kicsit intelligensebb ennél, és már telepítés közben, vagy közvetlenül utána töltöget le frissítéseket. -
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #34841 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy a gond az volt h win8 szétbarmolt valamit, viszont sikerült megoldanod egy ügyes trükkel ez a lényeg
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #34836 üzenetére
Parancssoros telepítő usb 2ön? Majd írj, hogy végigment-e. Ha elindult a telepítő akkor már általában jó szokott lenni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #34834 üzenetére
Próbáld meg a win 7 usb download tool-al. Ha elsőre az se jó, próbálj ki több portot vele. Ha nem lesz jó az se eszközkezelöben nézd meg nincs e sárga felkiáltójeled. Ha minden driver ok, akkor biosba kéne szétnézni szerintem.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Bjørgersson #34822 üzenetére
De, az a gond. Win7 nem ismeri alapbol az usb3-t, ezert nem megy. 8 alatt azert mukodott, mert az mar alapbol ismeri az usb-t.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #34819 üzenetére
Igen, az is lehet gond. [link] Nincs esetleg Usb 2-es pendriveod? Érdemes lenne egy 2-essel megpróbálni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #34816 üzenetére
Parancssorral is müködnie kell. Próbáld meg megint parancssorból, figyelj hogy biztós jók e a parancsok, ha az a telepítő se jó, akkor próbáld ki a windows 7 usb download toolt.
Nekem az a tapasztalat egyébként, hogy telepítő készítése elött érdemes minden felesleges folyamatot és programot leállítani a gépen, ebbe beletartozik az antivirus is. Ha ettől félsz, akkor addig huzd ki a netet is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #34812 üzenetére
Pontosan. Win 7 usb download tool -al próbáltad már? Microsoft eszköz, pendrive vagy DVD telepítő készítésében segít.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #34809 üzenetére
Nekem is dobott régebben ilyet, rossz a telepítő. Mivel csináltad? Próbálj másik usb portokat. Ha sokadjára sem megy egyik portról sem, csinálni kell új telepítőt.
-
Predator2
addikt
válasz
Bjørgersson #31258 üzenetére
manuálisan állítottam rajta, gondoltam hátha van valami lehetőség a windowson belül is állítani
-
Predator2
addikt
válasz
Bjørgersson #31256 üzenetére
lehet én vagyok vak de most végig néztem de nem találtam
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #31220 üzenetére
Már alvó állapotból felébresztve is ezt csinálja.
-
válasz
Bjørgersson #30833 üzenetére
Rendszer visszaállítás.
-
BigManus
addikt
válasz
Bjørgersson #30564 üzenetére
Szia!
Elvileg a Comodo zavarja be... Volt másnál is hasonló hiba.
-
spiritex
veterán
válasz
Bjørgersson #24647 üzenetére
A videokártya driver ében, ahol a rákötött megjelenítőket mutatja ki kell választani a monitort és rányomni a Make this primary-re (Legyen ez az elsődleges).
-
alratar
addikt
válasz
Bjørgersson #24361 üzenetére
szekesztve
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bjørgersson #24361 üzenetére
Msconfig, rendszerindítás fülön a fölösleget kitörlöd...
-
Gaben1
tag
válasz
Bjørgersson #22816 üzenetére
értem ..
esetemben igaz most nem kikapcsolt gépröl van szó.. de már vágom hogy miröl beszélsz..
-
Gaben1
tag
válasz
Bjørgersson #22813 üzenetére
de a gyorsítótár hogy kapcsolódik a megosztáshoz?
-
Gaben1
tag
válasz
Bjørgersson #22811 üzenetére
a gyorsítótárazáshoz nem értek..
engedélyt babrálom még.. ha nem megy akkor marad a külső vinyó
-
Gaben1
tag
válasz
Bjørgersson #22809 üzenetére
megosztásnál az van beálitva h mindenki hozzáférhet
csoport system. és a többi meg rendszergazda -
Gaben1
tag
válasz
Bjørgersson #22805 üzenetére
elvileg úgy h mindenki láthassa
-
xxSanchez
őstag
válasz
Bjørgersson #21910 üzenetére
Szerintem ezzel megpróbálhatod.
-
alratar
addikt
válasz
Bjørgersson #21908 üzenetére
Szvsz előbb próbáld a vírusellenőrzést, hiszen nem véletlenül van benn az OS-ben az Előtöltés.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Bjørgersson #21908 üzenetére
Fogalmam nincs, próbáld meg amit írtam. Ha ez sem segít semmit akkor nyomj egy vírusellenőrzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged