-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
xxSanchez #25842 üzenetére
Sajna (vagy szerencsére) most nem. Eddig kétszer bukkant fel, először apám ült előtte nem tudta mit csináljon és akkor magától bontotta is a netet. Következő alkalommal már én ültem itt amikor felbukkant, és volt egy olyan lehetőség hogy kapcsolatban marad, vagy nincs automatikus bontás vagy valami ilyesmi, azt kipipáltam, azóta nem jött újra elő. Remélem így is marad! Sose találkoztam még ilyennel.
-
dethroner
veterán
válasz
xxSanchez #25834 üzenetére
Be van jelölve hogy automatikusan csatlakozzon, de nem tud. Pörög a kis kék biszbasz a tálcán, de nem tud csatlakozni magától. Az nem elég ha az indítópultba rakom az ikont? Mondjuk akkor sem tud magától csatlakozni, indításkor felbukkan a csatlakozást jelző ablak, de hiába, kézi segítség nélkül nem megy fel
-
Krystal_s
addikt
válasz
xxSanchez #21924 üzenetére
Tudom, hogy mik ébreszthetik fel a gépet.
Én állítottam be. Egér és a billentyűzet. Ezt a 2-t írta ki a powercfg /devicequery wake_armed is. Azt szeretném megtudni, melyik a ludas a 2 közül abban, hogy a gép nagyon ritkán teljesen magától is felébred úgy, hogy senki nem ér hozzá.
Letiltani nem szeretném, mert szükségem van rá. Most kikapcsolom egy időre a wifis billentyűzetnél a felébresztést, de szerintem az egér okozza és nekem pont arra lenne szükségem...Az egér amúgy csak úgy szokta ébreszteni, ha a görgőt is mozgatom, azaz simán amikor hozzáérek úgy nem történik semmi. Nyugiban a lézer miatt megmozdulhat, de a görgőre az nem lehet hatással, ezért fura. Nah mindegy azért köszi, marad a tesztelés...azt hittem a kód alapján meglehet nézni a 2 közül melyik volt.
-
jozsi252
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest