-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáld ki ezt a 30 napos trial programot. WinBootInfo (trial)
Talán jobban átlátod a szitut.
kép -
-
efi99
őstag
Semmi. A kábel dugdosása.
Mondjuk másik LAN-kábellel nem próbálták, mert nem volt kéznél, de ha egyszer megy vele, aztán meg sem mozdítják, majd gép kikapcs, fél óra múlva be és akkor meg nem megy, akkor elvileg nem kábel- vagy érintkező hiba. Meg menet közben sem megy már el. -
brd
nagyúr
Fordulj a cracked (KMSpico) gyártójához, hogy javítsa meg a hibáit... Az Event filter with query-vel kezdődő hiba nem igazi hiba, ne foglalkozz vele, de ha zavar, ez alapján ki tudod javítani.
A nincs net hibára pedig: hálókártya/driver, esetleg kábel, esetleg router hiba is lehet. Bár ha a kihúztam az utp kábelt és lett net.-hez nem tartozik egy bedugtam a kábelt is, akkor beállítás is lehet a gond. -
brd
nagyúr
Van egy fasza kis program, amivel ezt, és még sok más kényelmes dolgot is tudsz állítani. Talán (engem nem zavar, de lehet, valakit igen) az egyetlen hátránya, hogy mindig futtatni kell.
-
LonGleY
veterán
Ezek elavult, bugos szutykok; új korukban is azok voltak, de már évek óta nem is fejlesztik őket. A tálcára is lehet pici ikonokat rakni (jobb klikk, eszköztár hozzáadása, megadsz neki egy mappát, benne a parancsikonokkal, majd eltávolítod a fölös feliratokat, és a tálca feloldásával a helyére pakolod a szekciót), plusz ott a jól működő Launchy, mint programindító. Dockból nem ismerek normálisat winre, kár velük szenvedni.
-
Murphistic
aktív tag
Szerintem nagy körültekintéssel, de használható. Ellenőrizném, hogy nem a tápegységgel van-e baj. Vagy esetleg magával a meghajtóval. Például nem szabványosan használta a portot és annak ez nem tetszett. Viszont szerintem ezt a kérdést inkább itt kellene feltenned. Valószínűleg hamarabb segítenek majd az ottani "topiklakók" (és jobban is értenek hozzá mint én
)
-
Met
nagyúr
Úgy néz ki elszállt az alaplapon a sata részből valami mert csak azt vettem észre, hogy nem látszik az optikai meghajtó, átdugtam másik alljzatba ott látszott, vissza a régibe megint nem látszik. Ilyenkor BIOS-ban sem látszik.
Ettől még használható maradt vagy még gondot fog okozni?
Asus P5Q a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged