- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scope2007 #52516 üzenetére
Én is tettem bele és nem ugrott nagyot. A CPU hozta meg a várva várt boost-ot. Azzal a CPU-val csak megyeget, sokat gondolkodik SSD mellett is. Annak kell egy T9300-9500-as CPU, 4gb ram és SSD. Na akkor fogsz csodát látni. Nekem is volt, most tesóm nyúzza igaz HDD-vel, de már zavarja h nem az igazi.
[link] -
válasz
scope2007 #21102 üzenetére
Igen. Az az oka, hogy az OS (az is lehet, hogy automatikusan) a JMicron és Marvell vezérlőhöz telepített driver-t, ezért figyelnek ott a Tárolóvezérlők csoportban(azért ott, mert SCSI eszközként vannak regisztrálva, ez JMicron és Marvell sajátosság).
A JMicron és Marvell driver-eket cseréld le a W7 AHCI driverére (nyilván AHCI-n megy a Jmicron és Marvell sata portok is)Ha sikerrel jársz, akkor az IDE ATA/ATAPI eszközök csoportban fognak megjelenni és eltűnik számos ATA Channel bejegyzés is.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
scope2007 #1200 üzenetére
Egy visszaállítás egyszerűbb lenne...nyelvi csomag nem ilyen egyszerű aszhem...
Annyit meg, ha nem piszkálod és pár nap alatt nem jön elő a hiba, akkor vagy vmi bugba futottál amit vagy egy progi vagy egy update váltott ki. Egyéb ötletem sajna nincs.
Béta óta elég aktívan ülök win7es gépek előtt, de ilyennel még nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest