- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Tegnap oké volt minden a géppel. Ma megpróbáltam először usb-n rádugni egy winyót. Hibaüzi fogadott:
Az usb- eszközt nem lehet felismerni.
Ezután próbálkoztam pendrive-val, mp3-al, mindegyiknél ugyan ez volt. Végigmentem az összes porton, újraindítottam-bennhagytam őket...végigzongoráztam mindent.Mindig ugyan az.
Az usb-s wifi adapter viszont feltűnt, hogy műxik. Amikor viszont kivettem-betettem, az is elszállt. Csak akkor ment, ha a gép indításánál benne volt, akkor is csak a hátsó portokról..(Ahogy írtam, többi cucc kkor se működött.)
Eszközkezelőbe virítanak a sárga 3szögek, próbáltam frissítést, eltávolít-újrarak-ot, de semmi.
windows 7 telepítő se segített...Maradt valami, amit kihagytam? Vagy rakhatom újra?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest