Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ha ramot cserélek érdemes szerintetek a win7-et újratelepíteni vagy teljesen fölösleges? inkább alaplap cserénél kell jobban az újratelepítés.
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem van:
Pár napja - annak ellenére, hogy emlékeim szerint nem nyomtam semmi erre utaló windowsos kérdésre - mozillában is msn-en is, facebookon is.... kb mindenhol a különböző ismerősök és egyéb emberkék általál küldött linkeket internet explorerben nyitja meg a gépem. Hol lehet ezt leállítani, mozillára visszaállítani?A másik kérdésem:
Az asztalomon az ikonok szépen el vannak rendezve, de a win7-em soxor önkényesen össze vissza szétpakolja azokat, teljesen megváltoztatja a sorrendjüket, hézagokat hagy.... Van erre valami megoldás?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Flash memóriát töredezettségmentesíteni?
Ne viccelj!woland_y2k

-
Воланд
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Pendrive-ot? Töredezettség mentesíteni?

-
ErosenZold
senior tag
ReadyBoos-t pendrive-ot van értelme töredezettség mentesíteni vagy teljesen idióta vagyok?
-
-
Воланд
titán
válasz
pirintgabor
üzenetére
Első hsz, kékhalálra vonatkozó rész.
-
Üdvözletem! Lenne egy olyan problémám hogy: kikapcsolásnál kékhalál, újraindul aztán normálisan kikapcsol a gép...... próbáltam újratelepíteni de amikor újraindítja a telepítő a gépet ismét kékhalál és nem lehet újra telepíteni :/ ez mitől lehet esetleg tud valaki segíteni?
választ köszönöm! üdv.G
-
x_o_n
veterán
üdv
win xp alá van olyan program amiben be tudom állitani hogy pld csak a skype illetve a böngészöben egy hirportál és két email :gmail,citromail legyen elérhető?
ezenkivül semmi. -
peti500tc
tag
Hello Úrak!
Win7 Ultimate nem másol nincs kivágás és nincs beillesztés. Tudna valaki segíteni? Előre is kösz!
-
Ha megnézed, olyan mint ha az ssd-et leklonozta volna, szóval is 27,86 Gb és ott iss 99 mb.
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, szerintem mindkét probléma a windows miatt van (nem hardver hiba). HP 4530s laptopom van, angol 64 bites win7 pro-val. Kb. egy hónapos a gép.
1. Készenléti állapotból visszatérés után az utóbbi napokban az a tapasztalat, hogy a billentyűzet puffere mintha betelítene, úgy belassul a karakterbevitel (kb. másodpercenként vesz csak be újabb karaktert). A proci-terhelés 5% alatti, mem. használat is ok, szóval nem más program lassítja le a rendszert. Csak újraindítás segít.
2. A wifi kapcsolat néha megszakad (napi max 1-2 alkalommal, de nem minden nap csinálja). Pedig a jelerősség 3 (néha 4) az 5-ből - most vettem új, n-es routert - szóval itt is inkább sw-hibára gyanakszom. Azt írja ki hogy "korlátozott kapcsolat". Néha nem is sikerül neki elsőre újra csatlakoznia (alapból is csak manuálisan hajlandó).
Elvileg minden driverből a legújabb van fenn, legalábbis 1 hónapja up-to-date voltak..
-
Ez szép, ahány gépbe teszed, annyiféle partíciószerkezet látszik, remek...
[link]"Windows nem volt rajta"
Hát pedig kellett, vagy legalábbis megpróbáltak felpakolni rá egy W7-et. Ez azért biztos, mert a W7 hozza létre telepítéskor a 100MB-os rejtett partíciót, az magától nem képződhetett.
-
Jelenség előtt 1 normális partició volt, amire tároltam a cuccaim.(Windows nem volt rajta)
Most 1 másik gépbe beledugtam és 1 99 mb os partíció jön be ami előtte soha nem volt, a maradék meg nincs megformázza azt írja.Egy jó adatmentő programot nem tudtok?
Csak gondoltam hogy megformázom és akkor 1 másik hdd re átmentem amit tudok. -
Értem, akkor a DVD betűjelét változtas meg mindenképp.
A HDD kisebb partíciójának sem tudsz betűjelet adni?
A HDD nagyobb partíciójának addig sajnos nem lehet, amíg nincs megformázva. kérdés, hogy ott vannak adatok is? A jelenség előtt az egy normális partíció volt tele cuccokkal?
Ha igen, akkor max egy másik gépben lemented az adatokat róla (ami tényleg fontos) és azután leformázod... -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Betűjelet nem tudok változtatni a hdd-n csak az olvasón, amit kitakar az nem lefoglalt terület.
Szóval formázni akarja a hdd-t hogy használjam.Amikor telepítettem a windowst nem volt benne a másik hdd, csak az ssd.
Egy másik gépbe ha bedugom akkor az felismeri nem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jah, értem.

Én is asszem Ulti-val tapasztaltam annó.
-
A HDD-n lévő 2 partíciónak adj betűjelet (a 100Mbyte-os részt hagyd békén, annak nem kell betűjel!) és gép restart. Elsőre a DVD-nek változtasd meg F-re, majd a HDD 2 partícióját rendre D és E-re. A felbukkanó felirat pont kitakar némi fontos részt, így ha a HDD nagyobb partícióját formázni akarja/kellene, akkor azon meditálj el.
A jelenséget a (sajnos) tipikus indítófájlok kihelyezése okozza, azaz, ha a W7 telepítésének idejére nem lett lehúzva a HDD, akkor a W7 telepítő úgy konfigolja az indítást, hogy ahhoz a HDD-t használja. Ilyenkor, ha a HDD kikerül a rendszerből (vagy csak lehúzod stb), akkor az SSD-ről indítva ezt hibának érzékeli és megpróbálja javítani, ami ha sikerül, akkor az sajnos ezzel a jelenséggel jár.
-
Hali mindenki!
Kellene nekem 1 kis segítség!
Szóval 2 hdd van a gépemben, 1 ssd meg 1 1Tb os hdd.
Ma fogtam és kikapcsoltam a gépet és lehúztam az 1Tb os hdd-t de a ssd-t meghagytam.
Csak asszony ült a gépnél, és gondoltam ne turkáljon itt.
Szóval hazajöttem majd rádugtam és windowsban semmi.
Eszközkezelőben látja de semmi.
Még az elosztása is megváltozott, mivel 1 particio volt az egész és most 3 at mutat.
Leformázni nem akarom mert rajta van az összes adatom.
Ezt írja: Offline (a lemez offline állapotának oka 1 aláírási ütközés egy online állapotú másik lemezzel.Előre is köszönöm.
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem a kulccsal van gond, csak azzal a kis frissítéssel, ami a jogtiszta rendszeremet random időközönként leamortizálja (Ultimate Box English). Ezenfelül az is érdekes, hogy a HP-vel semmi gond nincs, pedig arra is felkerült az SP1...
(Igen, nincs magyar, de ez sem lenne gond, mert Ultimate-ről van szó) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem ilyen volt régebben SP1 nélkül is, amióta van SP1, lényegében azóta nincs...
Amúgymeg azért hülyeség, mert ugye a régi kulcsoddal is feltelepíthetsz gyári SP1-es rendszert, és elfogadja a kulcsot.
Most néztem, az 1. hsz-es telepítők között magyar nincs?

-
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez sem segített.
Rejtve marad, aztán ennyi.Egyébként nem kell csinálnod. Az első hsz-ben vannak linkek, ahonnan letudod szedni a gyárilag sp1-gyel integrált telepítőket.
-
válasz
polonic
üzenetére
És ha törlöd/uninstallálod és ismét feltelepíted?
Amúgy meg a cookiem ki van az MS eredetiség ellenőrzőjével, elkövettem azt a "hibát", hogy kb egy másfél honapja feltoltam az SP1-et. Tegnapig nem volt gond, aztán lett. A szokásos "Ön szoftverhamisítás áldozata lett, bla, bla.." és szép fekete háttér.

Ma visszaállítottam egy SP1 előtti állapotot és többet sosem pakolom fel.
Az egészben az a bosszantó, hogy dobozos/fullos ultimate-ről van szó, számlával, nevemen regisztrálva. Egyszer már régebben is eljátszotta ezt, de gondoltam azóta csak fejlesztettek rajta, hogy még1x nem fordul ez elő. Hát nem.
Azt hiszem újra nekiugrok, és csinálok egy SP1-es telepítőt, de ezt a bisz-basz kiszedem belőle...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az elrejtés az rendben van. Ezt tettem.
Csak idegesít, hogy miért csinálja ezt.De az a vicc, hogy ez a verzió ugyanaz, mint a május 5-én megjelent. Miért érzékeli frissebnek, ha ugyanaz van fent. . .
-
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Semmi gond, röviden összefoglalom. Az alaplapon található SATA portoknak (ezekbe lehet csatlakoztatni a SATA-s HDD/SSD/Optikai stb eszközöket) több üzemmódjuk létezik. Alapvetően 3 üzemmód az általános: IDE, AHCI, RAID. Ezeket az üzemmódokat az alaplapod BIOS-ában lehet állítani, ha van ilyen beállítási lehetőség.
Vista óta, az AHCI üzemmód a javasolt (nagyon melegen javasolt), a HDD és SSD gyártók oldaláról, valamint a Microsoft részéről is egyaránt. Előbbiek azért, mert AHCI módban lehet a legjobb teljesítményt elérni a HDD/SSD-kel, MS részéről meg azért, mert az AHCI számos egyéb szolgáltatást is tartalmaz, köztük számos energiagazdálkodási séma és energiagazdálkodási/takarékossági vezérléseket tesz lehetővé.
Esetedben lehet, hogy ez okozza a gondot, ezért nem tud felébredni a gép. Persze ez nem 100%, de ez is egy hibaforrás lehet. -
Lacces
őstag
Szia!
Az 1. hsz-ban arra a linkre gondolsz, ahol a Win7 SP1 bekezdés van? Konkrétan ez a link
És akkor innen letöltöm az ISO-t és akkor csak az eredeti serial számot adom meg. Ez tök jól hangzik, tetszik nagyon
És ezt a telepító iso-t kiírhatom magamnak dvd-re? És arról telepítek, vagy a HDD-ra kell felmásolni? Bocs a sok kérdésért, csak szeretném tudni, hogy jogilag is minden rendben legyen
És köszönöm a hsz-ket a többieknek is, éreztem én, hogy nem csak egy sima oda másolással oldhatóak meg a dolgok.

-
Joe bácsi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

Bocs, de nem születtem Bill Gatesnek! -
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Ugye SATA üzemmód AHCI-re van állítva a BIOS-ban?
(Ha nem, akkor nehogy átállítsd, előtte inkább írj!)polonic
Azt nem tudom, hogy "M ia fenéért van", de kiszeded előle a pipát és elrejted ezt a frissítést, vagy a korábban telepített változatot eltávolítod és ezt az újat felpakolod, remélem valamelyik módszerrel megszabadulhatsz tőle. -
Joe bácsi
őstag
Ugye jól vettem észre, h. még mindig nem lett javítva benne, h. ha hibernál akkor utána az istenért sem bír visszatérni rendszer?!
Az összes létező frissítés fent van a gépemen! -
Szerintem hagyd a p*csáb@, inkább szerezz be egy olyan verziót, mint ami a rejtett partíción van és a kulcsoddal aktiváld be. Ami a rejtetten van, tele van olyan programokkal, amit 101% hogy sosem fogsz használni, nem beszélve arról hogy telenyomják a rendszert szeméttel.
-
föccer
nagyúr
válasz
jozsi252
üzenetére
Lehetőleg minden szoftverből az x64-re fordított verziót telepítsd, hiszen ez tudja kihasználni az x64 által adott lehetősgeket. Egyébként meg teljesen ugyan úg működik, mint az x86 rendszer esetében és a 32 bites OS esetében. A lényegi dolgok a motorház tető alatt vannak.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Azért ez nem így müködik.

Egyrészt szerintem a rejtett partíción nem a telepítő van felmásolva, hanem egy "gyárilag telepítet" OS, driverekkel, alapértelmezett beállításokkal. Ha ezt ki is tudod másolni, azzal nem mész semmire. Amit te szeretnél arra a Norton Ghost program ad megoldást. Ezzel egy partícióról tudsz teljes másolatot (bitre pontosan) készíteni. Az így elkészített képfájlt tudod majd visszarakni az új hhd-re.
A másik megoldás, hogy letöltesz egy telepítő iso-t. (nem, ez ne számít vareznek, link az első hozzászólásban), és az eredeti serial számmal elvégzed az újratelepítést az új hdd-n.
üdv, föccer
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Windows 7 telepítőt (ami a laptopok HDD rejtett partícióján van) azt hogyan lehet átmásolni másik Merevlemezre?
(Van egy lapi, amihez OEM win7 volt előretelepített, a win7 gyári telepítője a merevelemezen, És ezt a telepítőt szeretném átmásolni a másik HDD-re) Ez lehetséges?
Ugyanis a merevlemez a lassú, és szeretném majd gyorsabbra kicserélni (legalább 7200rpm-es HDD-ra, és arra szeretném átmásolni majd a Win7 telepítőt)
1. Egyszerűen csak létrehozok az új HDD-n egy partíciót és oda átmásolom a fájlokat és kész?
Vagy kell ehhez a művelethez egy különleges progi?2. Ha erről a Win7-ről csináltam biztonsági mentést, azt másik HDD-ra feltudom telepíteni? ( a biztonsági mentést). Csak HDD változna benne, max még a memória + 1GB.

-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy eddig 32 bites win7-em volt, viszont most váltani fogok 64 bitesre mert 8Gb-ram lesz a gépembe. És eddig még nemvolt 64 bites rendszerem. Mire érdemes odafigyelni ha 64 bites van?
Azt tudom hogy mindenképpen 64 bites drivereket kell felrakni ( alaplapi , GPU ) mert különben nemfog jól működni a gép. De mivan akkor ha pl egy programból csak 32 bites van? pl legyen az egy MSN mert ugye amikor letöltöm az msnt a hivatalos oldalról akkor nemtudok választani hogy 32 vagy 64 bitest akarok feltelepíteni. Ez késöbb nem okozhat gondot nekem?
köszönöm előre is a segítséget.
-
icons
addikt
Üdv!
A következő lenne a probléma: az elmúlt 2-3napban már másodjára történik meg, hogy böngészek a neten, egyszer csak lefagy a gép, a kép kimerevedik, a hang elkezd rrrüölni (rrr=amikor pl egy hibahangot tizedmpként lejátszol, tehát "beakad" a hang), a gép még kb 5mpig dolgozik, majd leáll.
Van valami beépített hiba logger a winben? Vagy milyen programod tudtok ajánlani, ami esetleg tud segíteni a probléma forrásának kiderítésében? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
fred741
üzenetére
Próbáld meg, hogy uninstall, utána ha eszközkezelőben ott marad, akkor nyomj egy DEL-t az eszközre, és az illesztőprogram törléséhez tegyél pipát. Utána reboot, és a TP-link oldaláról töltsd le hozzá a megfelelő driver-t, vagy reboot után tedd fel update-ről hozzá a driver-t.
-
x_o_n
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
jó kérdések..van
sp3as az xp és elég sok mindent beleintegráltam -
Remek, ahogy Hofi mondaná: "a nagyérdemű publik, tudja keverni a szalámit..."

Ugye az tiszta, hogy az MS, a HDD gyártók, SSD gyártók meg különösen az AHCI üzemmód preferálják? (nem véletlenül). Na most ha van egyáltalán ilyen beállítási lehetőséged a BIOS-ban, akkor az XP-t nem lehet feltelepíteni csak úgy simán, először bele kell integrálni az AHCI drivert a telepítőbe...(vagy ha van még floppy meghajtód, akkor telepítéskor beadagolható)
Ha nincs AHCI beállítási lehetőség a BIOS-ban, akkor ezen hsz-omat vedd tárgytalannak...
-
válasz
fred741
üzenetére
A TP-Link nem gyárt chipset-et a WLAN kártyáihoz, tipikusan Atheros vezérlők vannak a termékein (meg láttam már Realtek-est is), legalábbis a WLAN kártyákon. Menj fel Windos Update-re és keress frissítést, jó eséllyel fog találni drivert, ha talál azt a nem kötelező frissítések közt fogod találni.
Csak kíváncsiságból megnéztem most a frissítéseket, és ott figyel az új Atheros Driver (is), Nekem is TP-Link WLAN kártyám van, szinte ugyanaz a típusa, mint a Tiéd. [link]Amúgy biztos, hogy a problémás eszköz az a WLAN kártya, nem lehet, hogy az alaplapi hálókarival van inkább gond? (Már ha gond van, ugyanis egyes driverek elrejtik az adaptert, amíg nem csatlakozik valahova, azaz addig hiába nézed az adapterbeállításoknál, mintha nem lenne ott a kártya...)
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Gyanítom, hogy a win7 miatt van a köv. problémám:
Van egy creative live vista im webkamerám. Pár év után most helyeztem használatba. Először még driver-t se raktam fel, mert gondoltam nem lesz gond. Elindítottam a skype-ot, nem talált kamerát. Eszközkezelő felismeri, csak van egy kis felkiáltó jel mellette. Töltöttem le driver-t ezután, aminek feltelepítése végén kéri, hogy csatlakoztassam, majd OK gomb, de hiába dugom be és nyomom az OK-t nem reagál. Mit lehet tenni?köszönöm szépen
-
x_o_n
veterán
van valami tipp a legjobb boot managerhez?
1.xp mellé raknék win 7-64bit et
hogy lehet a legjobban megoldani?
mehet egy particióra a kettő oprendszer?2.vagy egy hddn maradna az xp és egy ssd-re raknám a win7
-hogy lehetne megoldani hogy bekapcsoláskor választható legyen? -
fred741
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Dehogy.
A router az megy folyamatosan. Azt lehet lehagytam, hogy wifin kene csatlakoznia.
A kartyat nem ismeri fel. Olyat ir ki, hogy vagy nincs ilyen eszkoz, vagy nincs csatlakoztatva (unplugged). Az eszkozkezeloben neztem olyankor.hackeeeee: Elvileg latest driver van fent. De amit support linkelt drivert azzal is ugyanezt csinalja. :S
-
fred741
csendes tag
Sziasztok!
Mas otletem mar nincs a problemaban, igy hozzatok fordulok, hatha tudtok segiteni.
A problema a kovetkezo:
Amikor elinditom a sz.gepet nem ismeri fel a halokartyat, annyira, hogy ugy veszi mintha be se lenne dugva( device managerben persze ott van az Ethernet Controller, mellette a kis sarga ikonnal ).
Viszont 1 ujrainditas utan minden mukodik popecul.
Valakinek valami otlete?Egyebkent Windows 7 es TP-Link WN350GD a resztvevo felek
-
Pá
addikt
Az mitől van, hogy bár úgy van beállítva a tálca, hogy bújon el, ha épp nincs rá szükség, néha beragad és nem húzódik vissza a vackába semmi áron.
Hogy lehet ezt megjavítani a restarton kívül? -
Dragon27
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Én a Win7 tör.... kikapcsoltam és inkább piriform: Defraggler használom ingyenes ..
1x lefuttattam a teljes töredezettségmentesítőt és utána már csak a töredéket pár naponta
ez pár másodpercig tart egy 600GB esetén
és itt legalább látod a töredéket akár meg is adhatod hogy mit szeretnél helyreállítani .
[defraggler]
-
föccer
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
Szia!
Szerencsére én ssd-ről tolom, így nem kellett még használnom a defraggert. Mint minden lemezműveletnél itt is lehet bármi hiba, így lehet adatvesztés. Szerintem 13%-nál még nem kell futtatni a mentesítést. Ez még nem hinném, hogy jelentős mértékben lassítaná a rendszer működését.
üdv, föccer
-
Vasinger!
nagyúr
Azt szeretném kérdezni, hogy a W7 töredezettségmentesítője mennyire megbízható?
Annó XP-ben okozott adatvesztést, meg eléggé lassúkás volt. W7-nél mi a helyet?
Futttattam elemzést, ezt írta ki rá:
Szerintetek érdemes lefuttatni valamit?
Meg mondjuk azt sem értem, hogy a rendszert kb. 1 hete se raktam újra, de már töredezett. Ez mitől lehet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zotja22
üzenetére
Iso letölt, kiír, beboot-olsz róla, és hagyod menni.. Ha már egyszer végig megy hibátlanul, az már so jó, bár hivatalosan legalább 1 éjszakát kéne mennie..

-
zotja22
csendes tag
legfőképp mozzila, de volt h képet nézegettem,és megállt pár mpre.. 2 giga ram van a gépbe. 2 magos proci(2500mhz)
-
zotja22
csendes tag
Hali sziasztok. Miér van az,hogy a frissen telepített, win 7.. néha kb 20 mp lefagy,de nem az egész hanem mondjuk a mozilla néha..de mellette tudok mást csinálni..csak egy adott program fagy le..de közbe nem pörög fullra a proci,memória..tehát mintha le se fagyna

Remélem érthető
Vkinek volt ilyen már? -
VGYke
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm válaszod! Szerencsére nem találtam meg a "DEP" buzerációt, így nem is tudtam elrontani a rendszert

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- Samsung kuponkunyeráló
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Automata kávégépek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm ! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)