Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
entek
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Nekem olyan problémám lenne, hogy egy Nvidia kártya helyére ATI-t raktam. Ezért újra húztam a windows-t. Végigment a telepítés elkezdtem programokat telepíteni. Jött egy újraindítás és amikor elértem az üdvözlőképernyőhöz kékhalál és újraindulás. Sok mindent próbáltam végső megoldásként szétszedtem megfújkáltam minden csatlakozást újra beindítottam és működött. Viszont előtte többször is megpróbáltam újratelepíteni azonban sem pendriveről sem cd-ről nem akart bootolni. Egy ultimate (nem teljesen legális formájú, alapból tuningolt) telepítése történt. Most éppen nem jelentkezett még a probléma azonban nem merem újraindítani a gépet. Mit érdemes tennem? Továbbá a Catalyst telepítése után azt jelezte, hogy nincs a gépben ATI cucc. Második telepítés után működött, viszont a többszöri újraindítások során egyszer bejutottam és mikor a Catalystban akartam vájkálni akkor jött a kékhalál. Azóta nem nyúltam hozzá. Szóval van valami megoldás vagy egy eredetinek ható windows telepítése oldja csak meg a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest