Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Drageez
csendes tag
válasz
polonic
üzenetére
Itt a cégnél, ahol ez a szerver van, a rendszergazdák nem annyira állnak a helyzet magaslatán. Az ő állításuk szerint erre semmilyen megoldás nincs, csak az, ha 32 bites windowsod van. Semmit nem lehet telepíteni, semmit nem lehet másképp csinálni, más programot ajánlani, mert az nem megy

Ez így talán valamivel egyszerűbbnek tűnt nekem és végülis nem volt annyira bonyolult, már csak 1-2 apróbb problémával küzdök (driverek: PCI egyszerű kommunikációs vezérlő meg valami alapvető rendszereszköz, de ezeket nem tudom, mik és azt sem, hogy hátráltatja-e a működést, bár lekopogom, eddig megy)
-
Drageez
csendes tag
válasz
polonic
üzenetére
Hello!
Nem tudom, emlékszel-e, múlt héten én kérdeztem a win7 64-bitről 32 bitre dolgot.
Megtaláltam a megoldást és úgy néz ki, egyenlőre működik.Méghozzá úgy, hogy a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt.
2 oprendszerrel és Particion magiccel.
Remélem a rendszergazda sem hagyja majd el a haját, ha elviszem hozzá szerverkliens telepítésre
Azért köszönöm a sok segítséget.
-
Drageez
csendes tag
válasz
Morden24
üzenetére
Sziasztok!
Igen, ha a Secure Clientről beszélsz, akkor az "ezer éves" és közölte velem a rendszergazda, hogy nehogy már azt gondoljam, hogy miattam szervert cserélnek több tízmillióért, merthogy a szerver nem tudja az újabbat. Nyilván nem is gondoltam, sőt a 32 bites csere kérdést tettem fel és erre volt ez a válasz.
Azt gondolom, hogy 32 bittel menni fog (legalábbis nagyon remélem, szeretném a notit nagyon, szerelem volt első látásra...).
A Sony ügyfélszolgálatán megnyugtattak, hogy nem lesz gond, de nem volt túl meggyőző a pasas.Mondjuk ha nem fog menni, akkor a főnököm a nyakam köré tekeri a gépet az tuti

-
Drageez
csendes tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Sajnos nem.
És nagyon utána se tudok nézni egy esetleges megoldásnak, mert hirtelen kellett döntenem és nagyon sok a meló, szóval ha megveszem, onnantól mennie kell, szinte egyfolytában.Ha esetleg valakinek lenne ilyen irányú tapasztalata és megosztaná velem, azt megköszönném...
Neked pedig nagyon köszönöm a segítséget. Kicsit megnyugtattál...
Szép éjszakát.
Üdv: Ági -
Drageez
csendes tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Asszem Home premium.
Ennyire nem vágom a dolgot, szóval semmi bonyolultba nem szeretnék belemenni

Mármint virtualbox meg xp mode.Szóval marhára sajnálom a 64 bitest de akkor elvileg lehet 3bittel intézni ezt?
A másik nagy aggályom még a saját driverei. Azokkal szerinted lesz probléma?
-
Drageez
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, remélem jó helyen...
Lehet, hogy vennék egy laptopot, amin előre telepített WIN 7 64 bit van (Core i5)
Mivel munkához kell és ott az egyik programra nincs 64 bites támogatás, ezért rá kell pattintanom egy 32 bites. Okoz ez valamilyen problémát?Sony laptopról van szó. Driverekkel esetleg gond lehet?
Előre is köszi!!!
Drageez
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest