Aktív témák
-
őstag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes. Van két 64 bites Windows 7 Professionalom két 4GB RAM-mal rendelkező konfiguráción...
Elméletileg 4096-nak kellene írni a memóriát, de kb. csak 3500 körül ismeri fel... Azt tudtam, hogy a 32 bites oprendszernek problémát okoz 4 giga memo felismerése, de ez a gond már a 64 biteseken is előjött.
Eleinte mindkét gép 4000 körül ismerte fel a RAM-okat, és nem értem hova mászott azóta 500MB... Még az élményindex is csökkent lett fizikai memória terén... Ki érti ezt...?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #35172 üzenetére
Emlékeim szerint egyik gépbe sem tettem új eszközt... Még a BIOS-t sem állítgattam... Sőt az egyik gép friss telepítés, amiben integrált a videokari, na de az meg dinamikusan hasít magának memót a DDR3-ból (1333Mhz)... A másik gépben DDR2 van 1066MHz-en külön grafikus kártyával, szóval fura dolgok ezek...
Ja egy múltkori 32 bites telepítésemnél egyik ismerősömnél 3328MB a 4GB memo... Ok ez 32 bit...
Megnézem ezt a Remap-et... Hátha... Majd írok és köszi a segítséget!!
-
őstag
Sziasztok!
Vettem egy CMedia PCI CMI8738 5.1 hangkártyát és az a problémám vele, hogy nem szól 5.1-ben a hangfalam zenehallgatáskor és játékok alatt. Filmeknél csak a 5.1eseknél szól 5.1ben ( a hangkártya driver tesztjében viszont jó az 5.1). Pedig egy alaplapi realtek hd 5.1-el vitt rendesen mindent.
Alaplapi hangkártya letiltva és új driver felrakva.Ezen a gépen win 7 64 bites op. rendszer van.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
őstag
Távsegítséget szeretnék nyújtani, de még nem csináltam ilyet. Mindkét op.rendszer win7 Professional van, hol kezdjem? Egy programot szeretnék neki feltelepíteni távsegítséggel.
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
őstag
válasz Sub-ZeRo #43892 üzenetére
Sub-ZeRo, hunfatal: Köszi a gyors reagálást, a Teamviewer-t választottam, egyszerűnek tűnik, a win7 saját távsegítségével gondok voltak, nem generált jelszót a kliens gépe, hanem hibát jelzett... Köszi mégegyszer!!!
-
őstag
-
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Rájöttem, hogy a hibát a KIS 2012 okozza nálam, mert kikapcsolt védelemmel (visszakapcsolt Win7 tűzfallal) felmentek a frissítések.
Már csak arra kell rájönnöm, hogy a KIS-ben mit sikerült elállítanom... Ha netán volt már valakinek hasonló tapasztalata, akkor szívesen veszem a segítségét!
-
őstag
válasz Picturemaker #47464 üzenetére
Szerintem ezekre a Vistára íródott driverek is jók, múltkor nekem sikerült működésre bírnom egy hasonló szériaszámú HP printert.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest