Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Köszönöm a válaszokat!
Rájöttem, hogy a hibát a KIS 2012 okozza nálam, mert kikapcsolt védelemmel (visszakapcsolt Win7 tűzfallal) felmentek a frissítések.
Már csak arra kell rájönnöm, hogy a KIS-ben mit sikerült elállítanom... Ha netán volt már valakinek hasonló tapasztalata, akkor szívesen veszem a segítségét!

-
Került valami új eszköz a gép(ek)be? Állítgattad a BIOS-okat, esetleg alapra állítottad? Ha ez utóbbit igen, akkor keress Memory Remap funkciót a BIOS-ban és engedélyezd.
Bár az rejtély, hogy 2 külön gépen egy időben ugyanaz a jelenség, ez biztos nem véletlen.
Egy azon progit telepítettél, vagy valamilyen beállításokat eszközöltél stb stb mindkét gépen... Próbálj visszaemlékezni mi lehetett ilyen, mert ez szerintem jó eséllyel külső beavatkozás eredménye...
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy azon progit telepítettél, vagy valamilyen beállításokat eszközöltél stb stb mindkét gépen... Próbálj visszaemlékezni mi lehetett ilyen, mert ez szerintem jó eséllyel külső beavatkozás eredménye...