Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Atticus85 #45511 üzenetére
Azt azérrt valljuk be, hogy a legtöbbünk rendszerén warez fut, de ha ez is fut, úgyteszünk ,mintha hivatalos lenne, pl .
A kérdésed lehetett volna egyszerűen annyi,
Létezik - e a win 7 nek olyan válozata, hogy .......... , Valamint az MS oldalán kint van, hogy milyenek vannakÚgy szoktuk emlegetni, pl. hogy "vettem" egy windowst, mindenki tudja, hogy miről van szó, mégsem lehet rámondani, hogy warezolok.
(#45519) jozsi84
Lehet az egész profil vagy az eglész C: volt titkosítva, ha más is használta a gépet, akár véletlenül is.
(#45520) biggamer
Le ment hibernálásba a gép, a bekapcsolóval elindul.(#45579) atesss
Próbáld meg egy másik dvd olvasóval / lemezzel esetleg mind 2 ből másikkal.
Valamint ellenőrízd le, hogy jók e a csatlakozások, sata / ide, szívtam már emiatt.(#45588) atesss
Ultra iso-t használj, valamint ne felül írd, hanem egy uj file-ként mentsed le.
Valamint minek kell a választás, úgy is mindig az ultimate-t teszed fel, ha '"megvetted'(#45596) DaDy0219
USB hangeszközökkel minden előfordulhat, de én úgy jártam, ahogy a post alján az erre hsz ben leírtam.
Ott seminek sem volt hangja. se usb s nek semminek sem.(#45607) hunfatal
A media center arra lett tervezve, hogy távlövővel piszklálod és a gépen csak ez van, így érthető, hogy így oldották meg, de
ha kinyitot a hangkeverőt programinként lehet állítani.A LAptopdon egy vagy egy gombkombinációval, nem a win 7 future, irány a laptop topikja, ha nem jösz rá.
(#45624) pete_21
Túlmelegedés, gyenge táp ?
illik rá amiket mondaszErre valaki ?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz
Atticus85 #45506 üzenetére
Komolyan olvasd már el az alapelveket! Úgy tűnik, hogy csak bepipáltad regisztrációnál, hogy elolvastad, de nem tetted meg.
Nem, nem értünk. Mit kéne ezekhez érteni?
Nem nagy ördöngősség a beszerzési-telepítési folyamat. Megveszed a boltban, hazamész, beteszed a lemezt, feltelepíted és örülsz. -
Lenry
félisten
válasz
Atticus85 #45504 üzenetére
azért kérdezem, mert szoftvert boltban veszünk. nincs másik oldal, ha csak nem az MSDN, ott vehetsz. minden más warez, ami ezen az oldalon tiltott
a Windowsnak meg nincs ilyen verziója, hogy Gamer Lite.(#45503) Goatman ez az összes arial* kezdetű betűtípus, ami a Fonts mappámban volt, remélem ez kell
egyébként mire kell? csak nem átállítódtak a betűk a Windowsban[ Szerkesztve ]
-
válasz
Atticus85 #45461 üzenetére
Ha nem naprakészek a frissítések, akkor "normális"(bár nem olyan hibákkal van tele a lista, ami erre utalna). Ha frissítettél WU-ról és azután is ennyi hiba van az eseménynaplóban, az már érdekesebb, bár a hibák alapját az képezi, hogy nem tud kiosztani IP-t a DHCP szerver az adott eszköznek.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Proxmox VE
- Politika
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Akciókamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24