Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
kpetyke
üzenetére
Igen, pont ezt kérdeztem/javasoltam volna én is, amit Sweet Lou 6, bár megpróbálkoztam a gyári oldalon megnézni, de mind a magyar, mind a külföldi Asus oldalon, nem jön be az alaplap oldala. (kereső megtalálja, de nem jó helyre megy az oldal)
Amiket meg egyéb helyen találtam, ott csak XP-s driverek vannak...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kpetyke
üzenetére
Nemnagyon... Bizonyos dolgokhoz elfogad xp-s driver a 7, pl külső perifériákhoz, de nem nagyon ajánlott használni...
Hangkártya, ha AC97 van benne, akkor a realtek oldaláról tölts le hozzá driver-t... További alaplapi drivereket inkább hagyni kell, amiket a win felrak...
Ha van felkiáltójeles eszköz az eszközkezelőben, próbálj először update-en keresztül találni hozzá driver-t, ha nincs, akkor necces a dolog...
-
-
válasz
kpetyke
üzenetére
Amikor a kapcsolattal van gond(megszakad, aztán újra kapcsolódik stb), vagy esetleg nagyobb adatforgalmat látsz ki- és bejövő irányban egyaránt, akkor elsőre nem a driver lecserélésével kell kezdeni a probléma megoldását, hanem víruskereséssel. Egyes kártevőtípusok pont ilyen tüneteket okoznak. Persze ez nem zárja ki, hogy simán lehalt a modem, vagy a LAN kártya drivere, de mindenképp futtass egy keresést ezzel: MBAM Free
(Frissítsd az adatbázisát, majd indíts egy teljes vizsgálatot a rendszerpartíción.
Ha nem talál semmit, akkor lehet tovább "agyalni", hogy mi is a gond. Sajnos vannak olyan kártevők, amiktől igen nehéz megszabadulni, egyszerűen le sem lehet így irtani OS alól) -
ZCoyote
őstag
válasz
kpetyke
üzenetére
Csak azért kérdezem mert alapon nekem egy vírusírtó, catalyst, hd sentinel indul el és cirka 1,1 GB ram-ot eszik a Win x64-em üresjáratban. Szóval Neked alapon a 40-50% szerintem sok.
Viszont amit később írtál programokat azzal már jó a mem. fogyasztás.
Nézted a task managerben, hogy üresjáratban mi mennyit eszik?
Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), szóval nem gond az a 40-50%-os kihasználtság.