Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
kpetyke
üzenetére
Igen, pont ezt kérdeztem/javasoltam volna én is, amit Sweet Lou 6, bár megpróbálkoztam a gyári oldalon megnézni, de mind a magyar, mind a külföldi Asus oldalon, nem jön be az alaplap oldala. (kereső megtalálja, de nem jó helyre megy az oldal)
Amiket meg egyéb helyen találtam, ott csak XP-s driverek vannak...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kpetyke
üzenetére
Nemnagyon... Bizonyos dolgokhoz elfogad xp-s driver a 7, pl külső perifériákhoz, de nem nagyon ajánlott használni...
Hangkártya, ha AC97 van benne, akkor a realtek oldaláról tölts le hozzá driver-t... További alaplapi drivereket inkább hagyni kell, amiket a win felrak...
Ha van felkiáltójeles eszköz az eszközkezelőben, próbálj először update-en keresztül találni hozzá driver-t, ha nincs, akkor necces a dolog...
-
-
válasz
kpetyke
üzenetére
Amikor a kapcsolattal van gond(megszakad, aztán újra kapcsolódik stb), vagy esetleg nagyobb adatforgalmat látsz ki- és bejövő irányban egyaránt, akkor elsőre nem a driver lecserélésével kell kezdeni a probléma megoldását, hanem víruskereséssel. Egyes kártevőtípusok pont ilyen tüneteket okoznak. Persze ez nem zárja ki, hogy simán lehalt a modem, vagy a LAN kártya drivere, de mindenképp futtass egy keresést ezzel: MBAM Free
(Frissítsd az adatbázisát, majd indíts egy teljes vizsgálatot a rendszerpartíción.
Ha nem talál semmit, akkor lehet tovább "agyalni", hogy mi is a gond. Sajnos vannak olyan kártevők, amiktől igen nehéz megszabadulni, egyszerűen le sem lehet így irtani OS alól) -
ZCoyote
őstag
válasz
kpetyke
üzenetére
Csak azért kérdezem mert alapon nekem egy vírusírtó, catalyst, hd sentinel indul el és cirka 1,1 GB ram-ot eszik a Win x64-em üresjáratban. Szóval Neked alapon a 40-50% szerintem sok.
Viszont amit később írtál programokat azzal már jó a mem. fogyasztás.
Nézted a task managerben, hogy üresjáratban mi mennyit eszik?
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), szóval nem gond az a 40-50%-os kihasználtság.