Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
-
válasz
Bandi821
üzenetére
Akkor annyit még tegyél meg (bár nem biztos, hogy segít, mert tényleg vannak ilyen deszkák, amik "így indulnak"), hogy BIOS-t állítsd alapra és ellenőrzöd az alaplapon a power/reset/hdd led/power led stb csatlakozókat, hogy megfelelően vannak-e csatlakoztatva illetve azt is kipróbálhatod, hogy minden ilyen csatit lehuzól, csak a power legyen helyesen ráduga és akkor mi történik.
(Persze ezt csak akkor, ha tudod, hogy ezt hogy kell kivitelezni, nehogy aztán meg ne tudd visszadugdozni a csatikat)Az biztos, hogy nem W7 vagy egyéb OS miatt van ez a jelenség
-
McKane
senior tag
válasz
Bandi821
üzenetére
" amit ha bekapcsolok, felpörög a gép (ventik vinyo, minden, ami kell) kb. 3 másodpercig jár, aztán leáll kb. 5 másodpercre, majd ismét felpörög. Innen már akadálymentes a dolog "
nekem is ugyanez van,de ahogy megtudtam az alaplap miatt... így van tervezve..
Abit IB9 lap..
szóval,szerintem náladi is ez lehet,nyugodj meg, az enyém már kb 4 éve így megy,semmi gondja nincsen miatta.
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem én arra gondoltam, hogy a jelzett "pólus" nem oda kerül, ahová az alaplapon fel van tüntetve.