Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Abban egyetértünk, hogy az MS-nek ahhoz semmi köze, hogy az AutoCAD 2007 nem támogatja a W7-et(mellesleg Vista-t sem hivatalosan) és ezért butaság ezért negatív jelzővel illetni az MS-t.
"Talán fosozd azt a céget, aki még a 2009-es szoftveréhez sem ad hivatalos supportot, nemhogy a 2007-eshez."
Ez meg részedről volt egy jó nagy butaság és akkor finoman fogalmaztam.
Az AutoCAD 2009 hivatalos megjelenésekor W7-nek még publikus bétája sem létezett, nem volt mit támogatnia. Ez érvényes a 2010-es AutoCAD-re is, mert a W7 hivatalos megjelenése előtt már megjelent.((Hivatalosan sem támogatja a W7-et)
Az AutoCAD 2011 már teljes mértékben támogatja a W7 x86/x64-et.Fire.
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Wow... nyugi-nyugi... téged meg kibántott? Okay, elnézést, hogy szidtam a Microsoftot (érdekeltséged van vagy mi?). Nem állt szándékomba a lelkivilágodba taposni... akkor szidom most az AutoCAD-et - jobban érzed magad?
Igen is szrul esik, hogy veszek 30 ezerért egy OS-t és a szintén több mint százba került AutoCAD-em egyszerűen nem megy. Ha így vesszük még visszafogott is voltam...! Max. az róható fel a számlámra, hogy rossz helyre címeztem a "mocskoloódást" (ha ez egyáltalán az).
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest