- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
-
Gyok2
senior tag
válasz
I02S3F #28523 üzenetére
Csökkentett módban sem indul, sfc volt, dism leáll hibával, indítási javítás nem oldja meg.
Scandisk nem talál hibát.bootrec /fixmbr, GPT-s lemez
bootrec /fixboot hozzáférés megtagadva
bootrec /scanos nem talál operációs rendszert
bootrec /rebuildbcd szintén nem talál operációs rendszerGondolom, ez itt a baj.
-
Kiezamajom
csendes tag
válasz
I02S3F #28409 üzenetére
A friss telepítés biztos jó lenne . De ameddig nem élethalál nem tenném . Megy minden amúgy ,semmi gondom . A 22h2 csont nélkül felment .Gondoltam felrakom rá a 24h2 verziót is de fel se ajánlja .Ha lesz megoldás felrakom ha nem akkor ha jön a 25h2 és az megy akkor azt.
-
teptep
senior tag
válasz
I02S3F #28133 üzenetére
Ennek akkor lenne információ értéke, ha azt is hozzátennéd, hogy mikori kiadású volt a telepítő, amelyiken pár napja próbáztad? Mert például a hivatalos letöltő [oldalról] még most is a 2024.09.06-i kiadás tölthető le. És azon szeptemberben még működött az említett módszer, ezért egyáltalán nem lenne meglepő, ha ma is ugyan úgy működne
-
pinnacle
nagyúr
válasz
I02S3F #27999 üzenetére
Köszi! Pont ez a probléma. A méretezést monitoronként lehet változtatni, a szövegméretet meg csak az összesre egyszerre. Kell, hogy legyen valami külső megoldás (nem is értem, miért nem alap a Winben), hiszen a 4K-ra más betűméret kell, mint az FHD-ra. Méretezés változás nekem nem jó, mert nekem az 100%-on jó, csak a betűméretet akarom növelni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
I02S3F #27957 üzenetére
Igen,este próbáltam talál is dolgokat,elvileg törli is,de újratelepíteni ugyanúgy nem engedi a win=ugyanolyan fosh hang mintha egy vödörből szólna,valami béna vízhang effekt lehet,vagy csak szimplán halk és recseg.
Szerintem nyomok egy win alaphelyzetbe allítást a hétvégén...hátha az törli a drivereket is -
zzola
titán
válasz
I02S3F #20035 üzenetére
Driver probléma volt. A Lenovo oldalán egy majd 1.5 éves driver van. A Windows Update katalógusban találtam meg a legfrissebb drivert, amivel már nem tűnik el a WI-Fi.
Érdekesség, hogy a Win Update keretein belül ugyanazt a drivert tölti le, mint ami a Lenovo oldalán van.
És abban a pillanatban, ahogy megirtam ezt a posztot, megszakadt a Wi-Fi, pedig tegnap reggel óta nem csinálta.
-
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
I02S3F #20035 üzenetére
Azért nem teljesen panaszmentes. De ezen kívül más gond nincs vele. De mivel ez már egy olyan régóta fennálló probléma, amire nem tudok semmi megoldást találni, már mindent is kipróbálnék, hogy helyre jöjjön...
-
zzola
titán
válasz
I02S3F #20032 üzenetére
Ez a driver win update-en keresztül érkezik, de megpróbálta már gyártó oldaláról is, mindkettő ugyanaz verziószám tekintetében.
Energia gazdálkodás a kiegyensúlyozott séma, alap beállítások. Most a PCI-E-t letiltottam az energia megtakarítás.
Este még eszembe jutott, nem-e torlódnak a Wi-Fi sávok, van jópár router a közelben, így állítottam a routeren (Asus AX58U), de most reggel ugyanaz fogadott, pár perc használat után leszakad a Wi-Fi. Bemutató mód megy folyamatosan.
Aztán az is lehet, hogy nem a Win-ben kell keresni a hibát, nem tudom...
Ez egy vadonatúj laptop, szóval nem tudom, hogy elmozdulhatott-e benne valami. -
-
sgery
őstag
válasz
I02S3F #18807 üzenetére
Életemben nem cseréltem még elemet alaplapban - utoljára talán még a 486-os időszakban vettem ki elemet amikor oc-oztam és túltoltam majd teljes áramtalan állapot kellett neki
Windows mindig frissítve, megvásárolt legális licens...
Bios is elvileg legfrissebb, az is már fél éves. -
ThodEE
őstag
válasz
I02S3F #18401 üzenetére
Ez nem a nas hibája, az a gép egyszerűen csinálni akar valamit azon az IP-n gondoltam előbb windows oldalon megkérdezem, ha nem akkor marad a hálózat, most rá engedtem a CC-t hátha a winbe va nberagadva valami
#18402Csorbi
Előzőt DLINK DNS325, csak a sajátgépből érte el a gép, semmi automatikus nem volt, a mostani QNAP TS 462, ennek a gyakran használt gépen van hozzá Qfinder meg szinkronizáló is, meg ugyan úgy a sajátgépben az elérések és ezt a gépet nem tiltja ki, a másikon nincs -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest