Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok .
Win11-re frissítettem a win10-et , a probléma az hogy a HDR valamiért nem működik vagy is azt írja hogy nem támogatott
Win10-en működött . Jelenleg fő (monitornak) egy Lg c3 42˝ tv használok . Mi lehet a gond szerintetek
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Céges gépre szeretnék vásárolni win11-et , a kérdésem az lenne hogy ennek van valami különleges menete ? vagy csak meg veszem valamelyik oldalon a win11 kulcsot aktiválom és kész ?
-
PsycHo88
senior tag
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni , vga és ram csere volt a gépembe és a win11 most már nem aktív .
Az aktiválásnál rá kattintok hogy nem rég cseréltem hardvert és ott azt írja hogy nem lehet aktiválni ezt a termék kulcsot mert már használatban van . Böngészőből be lépek a microsoft oldalára be jelentkezek eszközeimnél latja a gépem és már ott az új rammal .
Tudtok valami megoldást !? -
PsycHo88
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm szépen úgy látom hogy nekem is digitális licencem van
, Szóval telepítésnél a nincs termék kulcsom lehetőséget választom és majd a win-ben bejelentkezésnél aktiválódik
-
PsycHo88
senior tag
Hogy ha teljesen újra szeretném telepíteni a gépet, akkor pl azt meg tudom csinálni hogy W11-et fel rakom usb-re az MS oldaláról és telepítésnél a win10 pro-s accomat adom meg ?
Elfogja fogadni vagy rakjam vissza a w10 pro-t és mielőtt bár mit is telepítenék frissítsem 11-re . ? -
PsycHo88
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Egy kicsit késve írok , de sikerül konvertálni legacy-ről UEFI-re a windowst !!
Szóval már alkalmas a gépem a w11-re ! Itt a videó én így csináltam..Köszönöm a segítséget mindenkinek !!!
-
PsycHo88
senior tag
PLS HELP ME
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Win10-en működött . Jelenleg fő (monitornak) egy Lg c3 42˝ tv használok . Mi lehet a gond szerintetek
,