- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Apple Watch
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Magisk
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ha valami kiderült, akkor az derült ki. Azzal kezdted a mondatot, tehát számodra is kiderült. F11 után bootolási listában a pendrive ott van simán, meg úgy, hogy elé van írva, hogy UEFI. Mint mondtam, eddig az UEFI-s indult. Akkor miért kérdés, hogy hogy volt telepítve? A Linuxnál se kérdéses, mert azt indítottam manuálisan mindig, a Windows meg mint írtam, kiírja, ha nem az UEFI-s módban indítom, hogy csak UEFI módban indítható. DE MINT ÍRTAM, ÚGY NEM INDÍTHATÓ, HA BEKAPCSOLOM A SECURE BOOTOT, MERT AKKOR CSAK FRISSÜL AZ F11-ES BOOTKÉPERNYŐ. AHOGY AKKOR IS, HA KIVÁLASZTOM A WINDOWS BOOT MANAGERT. EGYEDÜL AZ A PENDRIVE INDUL, HA BEKAPCSOLOM A SECURE BOOTOT, AMI ELŐTT NINCS AZ UEFI. És leírtam, hogy mit írt ki a linux is, mikor bekapcsoltam. Meg azt is, hogy a Windows partíció nincs a boot listában. Ne mondd már, hogy nem mondtam meg semmit... Annyit nem mondtam, hogy kellett új kulcsot generálni, mert nem tudtam, hogy az informatív-e. Most se tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asustor NAS
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest