Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rég vettem észre, hogy amikor a Macriummal képfájl mentéseket készítek, a szokott képfájl méretekhez képest, több mint 4 GB-nyi növekedés van úgy, hogy semmi új nem lett telepítve, ami ezt indokolná.
A TreeSize Free progival átnézve, megtaláltam az okát. A Felhasználók/Név/AppData/Local útvonalon, ezen a helyen, ebben a mappában, egy több mint 4 GB méretű szar van jelen:
Szóval, erről a weights.bin fájról van szó, amit ha mappástól törlöm, rövidesen újra odaeszi a fene. Az alatta látható, hasonló nevű szöveges txt fájlt, azt én hoztam létre, mert volt egy megoldási javaslat, de ez sem működik.
Szóval, az interneten rengetegen panaszkodnak erre, vannak is megoldási javaslatok, de egy sem működik nálam azok közül.
1./ [link] , nem működik, mert a következő restart után, újra létrejön a mappa, szőröstül-bőröstül.
2./ Reggedit bejegyzés + kommentek [link] , itt is több megoldást írnak, mint amit fent is említettem, hogy szöveges formátumban létrehozni egy hasonló elnevezésű fájlt, majd azt írásvédetté tenni, és akkor nem mászik vissza ez a 4 gigás szar.
Megléptem, szart se ért, mert kb. 5 perc múlva, újra odaette a fene, az újonnan létrehozott fájl fölé, ahogy a fotón is látszik.
A kommentekben van egy regedit szerkesztős megoldás is, ez se jó, mert nálam azon az útvonalon, ahol a módosítást kellene végrehajtani, nincs ott az a mappa, amiben mókolni kellene.
A kép bal oldalán lenne a regedites megoldás, a jobb oldalon a sajátom, és nálam azon helyen a Policies mappában, nincs ilyen Google/Chrome nevű mappa. Feljebb ugyan van egy Google nevű mappa, de azt kibontva másképp néz ki.
Tehát, és szarok erre a Meta-ra, nekem ne pakoljon oda ilyen 4 gigás szarokat, szóval kellene valami tuti Win-es megoldás, hogy végleg megszabaduljak ettől, mert amiket eddig a neten találtam, az sajnos egyik se működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeptember 3-án érkezik a The Blood of Dawnwalker PC-re és konzolokra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Gitáros topic
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- Medence topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval, erről a weights.bin fájról van szó, amit ha mappástól törlöm, rövidesen újra odaeszi a fene. Az alatta látható, hasonló nevű szöveges txt fájlt, azt én hoztam létre, mert volt egy megoldási javaslat, de ez sem működik.