- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Lehet valahogy csak dátumformátumot integrálni, választhatóvá tenni windowson belül? (régió és régióformátum függetlenülire)
Még windows 10-en vagyok, -alapozok, hamarosan átállok, de azon belül is limitáltak a lehetőségek.
Angolon használom az OS-t, mert ha a hivatalos magyar segédletben is olyan hibák vannak, hogy bármelyik félnek szégyen, akkor jobb nem próbálnom vele küzdeni, ha gond vagy keresendő dolog akad.
Ekkor marad a régióválasztó. Ezt -amennyire hallottam- szeretném a leg-EU-közelebbi-re állítani, mert ez töbet is állít, viszont nem akarom, hogy egy ezt felhasználó dolog nemes-magyarsággal szembesítsen.
A Régió-formátum választóban meg -így angolul- csak (oké nem néztem át az összeset, de tendenciát látok már) a UK angol amiben van yyyymmdd dátum-foormátum, csak így sajnos vagy dd.mm.yy, vagy yyyy-mm-dd, vagy yyyy/mm/dd marad. A mi yyyy.mm.dd.-ket szeretném viszont látni! (kis és nagybetűk most ne számítsanak, a választó, meg a milyen féle, ami számít)
Csak ez az ami a windows-angolságában zavaró!#30196 Doky586
Lehet 1 számjegyesre, lehet jelszó nélkülire de 1111 (vagy hasonlóra) nem lehet?
Már nem tudom, hogy honnan, de az "olvastam valami hasonlót" szinten sejlik, hogy azért vannak ilyen furinak tűnő szabályok -nem csak Ms-Win-szinten, hanem inkább ipari ISO-szabvány szinten-, mert az egy 1-es, és négy vagy több 1-es technikailag nem sokkal bonyolultabb/feltörhetetlenebb annyira, mint amit az 1 karakter vs 4 vagy több karakter sejtet a felhasználóban, és azért több a kivétel-szabály a több karateres lehetőségeknél, hogy tényleg legyen értelme annak hogy a felhasználó bonyolultabb hosszabb jelszavakat használjon, mint kevés karakterteresek bonyolultsága. Kb Integrált biztonsági szorzó/ integrál biztonsági-minimum emelés. Vagy valami ilyesmi. Olyasmi környezetből rémlik, mint a korábbi ajánlás -amit utána vissza is vontak-, az hogy pl havonta, vagy három havonta legyen kötelező a jelszóváltás. Hiába visszavonták, pl MS account jelszóváltoztató oldalán még ott a pipa, hogy adott időközönként kelljen-e váltani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest