Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Nem szándékoztam mélyre túrni, gondoltam egy ilyen rendszer esetén elvárható, hogy a rendszergazda (én) egy ilyen egyszerű dolgot enélkül is végre tudjon hajtani. Mint ahogy mondjuk Win10-ben is gond nélkül meg lehetett oldani. Semmit nem csináltam a géppel, azon kívül, hogy a frissítésekkel (amit rám erőltet) naprakészen tartom a rendszert. 1000 éve Windows használok, meg tudom különböztetni a jó/felhasználóbarát OS-t az ellenkezőjétől. Számomra gyűlöletes a Win11, a 10-zel kapcsolatban sosem éreztem így. Az én értékrendem szerint csak rossz irányba változott (Start menü, az ilyen és ehhez hasonló bugok, alapszintű működés butítása mint pl. drag and drop kukázása és még sorolhatnám). A legnagyobb gond, hogy ezzel a géppel rá vagyok kényszerítve a Win11-re, különben már az első nap gyalultam volna és ment volna fel a 10.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eltünt hozzászólások
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest