- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Tegnap este ismét felajánlotta a 22H2-re frissítést, de most el is kezdte letölteni valami irtózatos lassúsággal. Több, mint 1 óra volt mire leszedte és a telepítésben eljutott odáig, hogy visszavonjon minden végrehajtott változtatást

Szóval ismét nem sikerült lefrissülnie WU alól (hibakód: 0x8007000d), de azért lehetőség volt újrapróbálkozni. Nosza, nyomtam is a Letöltés és telepítés gombra, de mivel jó tíz perc után is 0%-on állt a letöltés, így inkább mentem aludni.
Ma reggel már automatán nekiállt letölteni, de 0%-ról csak nem sikerült elmozdulnia a letöltésnek, ezért King Unique javaslatait átböngészve Windows11InstallationAssistant eszközt indítottam el, ami végül jó 40 perc alatt végül felvarázsolta végre működőképes állapotban a 22H2-t.Eddig azon kívül, hogy az óra mellett kinyitható részen összekavarta az ikonokat nem vettem észre egyelőre anomáliát (pl. Excel, Word rendben működik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest