- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bod101
aktív tag
UP!
-
X-COM
nagyúr
az mmc nehezen lehet a kulcsa a dolgoknak, max. a group policy snapin, de szerintem kínszenvedés tartomány nélküli üzemmódban group policyzni.
-
bod101
aktív tag
Itt az mmc lenne a kulcs, de nem sikerül jól beparamétereznem.Ugy lenne a jó ha a vendég usert tudnám lekorlátozni a többi nem változna. Ez sajna nem jön össze
.
Ismeri valaki ezt a mmc-t? Hogy lehet ezt megcsinálni? -
X-COM
nagyúr
az ie-nek pölö van kiosk módja
pl.:
iexplore -k www.msn.com
megoldhatnád monnyuk úgy, hogy a kezdőoldal egy olyan oldal volna, ahol ez a bizonyos 3 oldal szerepelne.
lecseréled a felhasználói shellt erre és elvileg kész, habár nemtom hirtelen, hogy a shellnél megeszi e, ha paraméterezve van -
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban hogyan lehet win2000 alatt kioszkot üzemeltetni.
Értem ezalatt azt, hogy csak az explorer indulhat el olyan címekkel amiket én engedélyezek (ez kb. 2-3 db).Semmi más nem indulhat el, nem kapcsolhatja ki, stb. Tudom, hogy a csoportházirenddel kell csak nem jön össze (újrainstall).
Köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest