- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A kernelfordítás nem nagy dolog. De nem csak kernelből áll a világ... GCC, libc, Gnome, KDE, OpenOffice... na ezek a nagy cuccok. Nekem egyébként Gentoo-m (is) van, és minden előnye ellenére már kicsit kezd elegem lenni abból, hogy minden vackot fordítgatni kell egy verzióváltáskor. :)
[OFF]
Az aláírásod szerintem is nagyon jó. :C
[/OFF] -
Cathfaern
nagyúr
Ne sértődj meg, de utolsó. Abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy 1. nem ment csak más kernellel a gépemen, ezért külön szórakoznom kellett vele. 2. Engem nagyon zavar, hogy mindent fordítani kell hozzá. Persze mindez nem azt jelenti, hogy rossz lenne a Slack, csak nekem nem jött be.
Btw. ebből is látszik, hogy mennyire nem ''szakmai'' szempontok alapján van összeállítva a lista.
[Szerkesztve]
Most jut eszembe: az egész csúszik eggyel felfele, tehát a Slack van az utolsó előtti helyen. Ennek az oka: Rad Hat. Az az oprendszer, ami nem enged egy mp3-at lejátszani, az max. egy nagy nulla a szememben. -
glett
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Synology NAS
- Konteó topic
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest