- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Magisk
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos, nekem nem is magával a fordítással van bajom, hanem a függőség felrakással. (ezért szeretem a MDK-t, mert ott ha fordítani kell, akkor a 3CD-n a gyakori függőségek fent vannak, a maradék meg letölthető .rpm-ben, szinte kivétel nélkül). Valószínűleg most is Gentoo-t használnék, ha nem omlott volna össze :( (máig nem értem, hogy mi történt :F)
-
Cathfaern
nagyúr
Ne sértődj meg, de utolsó. Abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy 1. nem ment csak más kernellel a gépemen, ezért külön szórakoznom kellett vele. 2. Engem nagyon zavar, hogy mindent fordítani kell hozzá. Persze mindez nem azt jelenti, hogy rossz lenne a Slack, csak nekem nem jött be.
Btw. ebből is látszik, hogy mennyire nem ''szakmai'' szempontok alapján van összeállítva a lista.
[Szerkesztve]
Most jut eszembe: az egész csúszik eggyel felfele, tehát a Slack van az utolsó előtti helyen. Ennek az oka: Rad Hat. Az az oprendszer, ami nem enged egy mp3-at lejátszani, az max. egy nagy nulla a szememben. -
Cathfaern
nagyúr
Jaj. Bocs, ez csak kiszaladt a számon :)
Szóval konzol előszedése: nos két féleképp lehet, vagy egy grafikus felületű konzolt használsz (most nem tudom a GNOME-nak mi az alapértelmezettje, de a ''felső tálcán'' ott van az ikonja), vagy a ctrl+F1/F2/F3...-al átváltasz karakteres módba (az F1 ugyebár az épp futó, így oda hiába lépsz be, nem tudsz mit kezdeni, mert épp fut a grafikus felület). Vissza a ctrl+F7-el lehet lépni.
MOD: Most azon filózok, hogy lehet hogy shift+ctrl+F1 billenytű? :F De régen használtam linuxot! :(
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
A legújabb UHU nem béta, hanem rc (relase candidate). De ez lényegtelen.
Nos, a net nem is fog menni, ha az UHU vezérlőpulttól várod a segítséget. Nekem azzal legutoljára talán az 1.0-ban ment (de lehet, hogy az 1.0 rc3-ban).
Megoldás:
konzolba beírod:
adsl-setup (megjelenő kérdésekre értelemszerűen válaszolva)
majd
adsl-start
s már megy is a net. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Don Vittorio #99 üzenetére
Ehh...ráadásul ha az ember vmi nagyobb dolgot tölt (>50MB, vagy egyéni ízlés szerint), akkor egyértelmű, hogy olyan programot használ, ami tudja folytatni a megszakított letöltést, nem? :U
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Magisk
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest