- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Lives-ről Bővebben: link ki mit tud? Mennyire használható?
-
vtechun
veterán
jah oké, én direct stream copy-val nyomom a hangot, mert ac3-ban hagyom.... tehát az nem változik...
-
vtechun
veterán
ez a lives mennyire használható? Bővebben: link
-
vtechun
veterán
videoszerkesztő progi? virtualdub szintü jo lenne
-
vtechun
veterán
ez az avidemux máris megbukott
2 avi összefűzésénél csúszik a hang
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
valamilyen az autogordianknothoz hasonloan egyzserüen használható és mégi jó minőséget produkáló dvd > avi program van linuxra? hangsúlyozom, hogy egyzserü és nagyszerű legyen, a mencoder frontendeket eddig nem nagyon találtam annak...
-
vtechun
veterán
Hello!
Az imént láttam egy topicban, hogy valaki videoszerkesztő programot keresett és pont egy olyat ajánlottak neki, ami linux alá is létezik (avidemux). Ekkor ötlött belém, hogy indítok egy ilyen topicot ami segíthet átállni a winről linuxra... Én valami jó tv-néző progit keresek most linuxra ami tud időzítve felvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest