- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Rici
tag
Végül megoldottam a dolgot. :)
Egyik hozzászólásomban írtam, hogy adtam a C: gyökerére egy everyone full control SACL-t (tehát teljes objektumhozzáférés naplózás, nem teljes hozzáférés). Aztán rájöttem, hogy csak a bal oldali oszlopot (succes) választottam ki, így hát a failurék nem is kerültek naplózásra.
Bejelöltem a failure oszlopot is, aztán egyből bekerült a biztonsági naplóba a dolog: a cmd.exe-hez nem fért hozzá a user. És valóban, a cmd.exe-nek elég huncut ACL-je Win2003 Server alatt: a normál userek az INTERACTIVE nevű csoporttagság révén férhetnek hozzá, a Users csoportnak nincs kimondott hozzáférése a cmd.exe-hez.
De ugye aki batch job, az már nem interaktív.
Úgyhogy a gondot végülis az okozta, hogy .cmd fájlt akartam futtatni az ütemezett feladatban, és a cmd.exe-n nem volt joga a batchként bejelentkezett normál usernek.
A megoldás, hogy a BATCH csoportnak vagy annak a bizonyos usernek olvasás és végrehajtás jogot kell adni a cmd.exe-re.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓ MONITOROK
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest