Aktív témák
-
Rici
tag
''St.job'' (time.cmd) 2004. 06. 24. 22:11:16 ** ERROR **
Unable to start task.
The specific error is:
0x80070005: Access is denied.
Try using the Task page Browse button to locate the application.
Ez az utolsó bejegyzés. A time.cmd annyit csinálna, hogy az aktális időt hozzáfűzi egy fájlhoz az aktuális könyvtárban. A time.cmd-re és arra a fájlra is teljes hozzáférése van a usernek.
Bár én ezt a logfájlt nem WindowsSchedLgU.Txt, hanem WindowsTasksSchedLgU.Txt néven találtam meg. -
Rici
tag
Már végső próbálkozásomban egy teljesen minimális szkriptet futtatok, beraktam a user ''My documents'' könyvtárába, hogy ott biztos hozzáférjen.
De nem is ezzel van a gond, mintha el sem jutna a futtatandó fájlig, hanem azt írja ki az ütemezett feladathoz, hogy ''Could not start''.
Egyébként bekapcsoltam teljes naplózást is, sikert és hibát minden eseményre (Object Accessre is), és a C: gyökerére adtam egy everyone full control SACL-t, de az eseménynaplóba nem került be failure bejegyzés... Úgyhogy tényleg érdekes, hogy hol akad el.
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest