- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Aszthiszem ezt nem tudom hol van. ha arragondolsz hogy a nyomtatok mappába keressem ott nincs ilyesmi.
Egyébként valami a plug n play -el van gond mert miden drivert uninstallálok utána bekapcsolom és elkezdi felismerni(az usb-n) de a roszz driver szerint és megint azt az inf-et akarja ami w9x-es. -
X-COM
nagyúr
esetleg próbáld meg a nyomtatók mappából a file-server properties segítségével eltávolítani a régi drivert
-
csimmasz
aktív tag
probáltam már nem is egyszer de a win 2000 könyvtárban lévő i560.inf-re azt irja a megadott hej nem tartalmaz adatokat.stb
-
X-COM
nagyúr
próbálj meg a nyomtató tulajdonságainál új drivert telepíteni és add meg neki a win2000est
de szerintem a 9x-es nem mászik fel a win2000re, lehet, hogy más gebasz lesz ott -
csimmasz
aktív tag
A 2000-rem valami ballépés miatt állandoan win9x-es drivert akar feltenni és csodálkozik hogy valami gebasz van.
Minap beszereztem egy canon i560 as nyomtatot, és föl akartam rakni a driverét ,de valami félre sikerült nem tudom mi mert valamikor az éjszakai orákban csináltam.
Tehát lefuttatom a telepítő cd-t (itt nincs mit elrontani) utánna megprobálja megkeresni milyen porton van a nyomtató.(usb)
Amint viszont bekapcsolom a nyomtatot,rögtön uj hardvert talál és elkezdi telepíteni a driverét és kér valamilyen inf fájlt,amit a cd win 9x alkönyvtárában talál meg befejezi a telepítést és nem müködik, a hardvernél a kis sárga körben a felkiálto jel is ott van.Ha kézzel beállítom a lpt1 portot akkor megy de usb-n nem akar müködni.
Másnap felraktam a másik 2000-remre ott tökéletesen megy söt az xp-n is .
Közben volt nagy vírus ellenörzés találtam néhány trojait(k*rva mcafe beengedte öket és utánna sem találta ,agv egyből kinyirta öket.) lehet hogy ettöl hülyült meg?
De most hogy bírjam rá hogy ne egyből a rossz drivert kezdje el felrakni.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest