Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
old_artist #13462 üzenetére
Ebből az aspektusból még nem vizsgáltam a dolgot.
Erre is van esély. De a már legyártott töménytelen mennyiséget akkor is ki kell szórniuk a raktárakból.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
attiati #13458 üzenetére
Lefelé...már év vége előtt lehetett tudni hogy sok áruház készlete vaan beragadva. Közzé is tették, hogy január-februárban lesz érdemes LCD-t venni. Igaz ez az LCD tévékre vonatkozott, de gondolom a kissebb LCD sem kivétel ez alól.
sid.
c211v: Jó az a T220! Nem fogod megbánni szvsz.
-
Beowulf_78
addikt
Kérdezd meg róla [Laraxior] kollégát, ő egy 19"-es Viewsonic-ról váltott, és nagyon elégedett a nagy Samsunggal.
Kérdezd ki..bajod nem lehet belőle, max. tobábbra se lesz szimpatikus.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
sid.:Rc211v #13451 üzenetére
Nekem 22" 225BW volt. Nagyon elégedett voltam vele 1,5 évig.
Én nem vennék a helyedben 20"-as panelt.
Főleg egy G92 8800 GTS-hez amivel lazán tudod nyomni a 22"-es natív felbontásában 1680x1050-ben.
BenQ nem lehet rossz, de a HD felbontáshoz kevéske már a VGA-d.
-
Beowulf_78
addikt
"bebeszéled magadnak, afféle önigazolás (a felbontás végre OK, a képminőség szarabb, viszont nem szívesen vallanád be magadnak).
- rossz a monitorod elektronikájában vmi, de nagyon."Köszi. Ezt az "értékes" hsz-t megtarthattad volna magadnak. Látom szereted osztani az észt lelkes újoncként.
Semmi gond. Csak ne nekem. Köszi.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Na szóval! A probléma megoldódott.Részben. Hibakeresésben voltam 1000-rel és miután a 15k-s (HDMI - DVI-D) árnyékolt kábel se hozott javulást, végső elkeseredésemben megpróbálkoztam a D-Sub - D-Sub kábellel a VGA-nál pedig DVI - D-Sub átalakítót használtam...láss csodát!
A kép még tisztább lett, a betük élesek lettek, és a Crysis is fut 1920x1200-ban, és semmi gond a natív felbontással.
Monitor, kábel gondot ezzel ki is zárnám...marad a GTX260 mint probléma kizárásos alapon.
Illetve holnap 1 dolgot még ki fogok próbálni. VGA-hoz adtak DVI-HDMI átalakítót. Veszek egy HDMI-HDMI kábelt, és megnézem hogy úgy milyen lesz, mert lehet, hogy CSAK a VGA-hoz kapott átalakítóval lesz jó HDMI porton keresztül!Bízom benne.
Oszinak (Laraxior) ezúton is köszönöm a segítséget, mert az hogy telefonon értekeztünk, sokat segített a megoldásban.
-
Beowulf_78
addikt
Sziasztok!
Vettem ma egy 1 éves Viewsonic VX2435wm 24"-es LCD-t. Csak számítógéphez lenne használva egyenlőre, de a gondom az, hogy nincs rajta DVI, csak HDMI bemenet, és így van DVI-HDMI átalakítóval megoldva, amit a Viewsonic gyárilag adott hozzá.
A gondom ezzel annyi hogy az nV control center tv-nek látja, gondolom a HDMI kábel miatt.1920x1080 (full HD) felbontásban nincs semmi gond, viszont 1920x1200-ban ami a natív felbontása lenne, úgy viselkedik mintha nem támogatná. Desktop pl. megy natívban, de a játékok viszont nem.Olyan a jelenség mintha full HD-s tv-t érzékelne, és mivel ott az 1920x1080 a max., nem engedi a 3D-s alkalmazásoknak a nagyobb felbontást.
Tudnátok segíteni?
Biztos találkozott már valaki hasonló problémával csak HDMI-s monitornál...
-
Beowulf_78
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. 22"-es Samsung 225BW-t nyúzok már 2 éve teljes elégedettséggel, de mostanság gondolkodóba estem hogy cseréljem e 24"-es full HD-s monitorra. Csak játékra, filmnézésre lenne használva.
TFT 24" Acer 24" V243WBD 3 év gar: 75.990,-
TFT Samsung 24" T240 3 év gar: 93.990,-Erről a 2 tipusról mi a véleményetek?
Megér ennyivel többet a Samsung? Paramétereiben talán még az Acer jobbnak is tünik, ezért vagyok elbizonytalanodva.
Vagy ha tudtok jobbakat 24"-es méretben szívesen venném ha ajánlanátok pár tipust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest