- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Beowulf_78 #13463 üzenetére
Üdv!
... de hogy majd mennyiért fogják "kiszórni a raktárakból" - az majd elválik!
-
old_artist
addikt
válasz
Beowulf_78 #13459 üzenetére
Üdv!
Viszont az is meggondolandó, amit a napokban hallottam egy nagykerben, hogy nem hogy lefelé, hanem felfelé fognak menni az LCD TV-k és a monitorok árai, mivel a gyárakban a pénzügyi válság miatt leépítések, csökkentett termelés folyik, és ez árnövekedéssel jár, mivel nem lesz akkora termelés, és így a kevesebb árú több árat fog eredményezni! - de ez majd persze kiderül kb. egy-két hónap elteltével!
-
Pá
addikt
válasz
Beowulf_78 #13456 üzenetére
Nah jó közben meggyőztem magam.
Most azon filozom, hogy 2493HM legyen vagy esetleg T240?
Utóbbi jobban néz ki, de kicsit rosszabbnak gondolom beülről. Vajon így van?Amit még nem értek, hogy a T240-hez olyan 55W fogyasztást írnak, szemben az összes többi "24-es monitor ~100W fogyasztásával. Ez lehetséges?
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Beowulf_78 #13455 üzenetére
Hi.
BenQ nem lehet rossz, de a HD felbontáshoz kevéske már a VGA-d Pont ezen filóztam én is 1900-as felbontáshoz már nem biztos hogy elég a GTS..talán egy GTX260..
de azt majd akkor veszek ha 35-40 lesz az ára
Anubis_9 Meg gyöztél 22" lesz.. ez a T220 nagyon szép darab
-
Pá
addikt
válasz
Beowulf_78 #13452 üzenetére
Azt hittem azért jár a csere.
Igazából nem tudom, hogy mennyire gyakori a búgás, illetve azt sem, hogy mennyire hangos. De sztem ha zavaró, akkor illene kicseréliük.Azért köszi a figyelmeztetést, átgondolom, de amit Te ajánlottál az a moncsi valamiért nem szimpatikus.
-
Pá
addikt
válasz
Beowulf_78 #13448 üzenetére
Miért?
-
s200
tag
válasz
Beowulf_78 #13429 üzenetére
Mi köze a szeretetnek a "rangomhoz".
Ha neked az agyonalakított analóg jel jobb képet adott a monitoron mint a full digitális, akkor ott gond van/volt: a hardverrel (VGA, csatlakozó, kábel, monitor elektronika, szemed) és/vagy a szoftverrel (driver/felbontás, monitor szoftver, agyműködés).
Ez ennyire egyszerű. -
s200
tag
válasz
Beowulf_78 #13421 üzenetére
megpróbálkoztam a D-Sub - D-Sub kábellel a VGA-nál pedig DVI - D-Sub átalakítót használtam...láss csodát!
A kép még tisztább lett, a betük élesek lettek,
Lehetőségek:
- eddig sem ment soha egy másodpercig sem natívban, a desktopon sem (az 1080 függőleges pixel felskálázása 1200-ra éppen elég elmosódást tud okozni).
- bebeszéled magadnak, afféle önigazolás (a felbontás végre OK, a képminőség szarabb, viszont nem szívesen vallanád be magadnak).
- rossz a monitorod elektronikájában vmi, de nagyon.
- a VGA-d vmelyik DVI kimenete ratyi (bár a hiba ott inkább "van kép/nincs kép" jellegű szokott lenni, a digitális átvitel veszteségmentes, nem lehet benne "zaj", elmosódás).
- látássérült vagy. -
csny75
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #13421 üzenetére
A DVI-HDMI átalakítós + HDMI-HDMI kábeles megoldás engem is érdekelne, mert ha ugyanolyan a képminőség, mint DVI dual link kábellel, akkor ez nekem ideális, mert a hangot nem kell külön bekötnöm a monitorba! Köszi: cs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest