Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
old_artist #13297 üzenetére
Nagyon bejön ez a videó, főleg a magyar szinkron üt.
Olyan jól adja elő a csajszi. Hallgassátok meg azt a részt, mikor a kalibrálót ráhelyezi a moncsira.
-
SOAD19
addikt
válasz
Integrator #12988 üzenetére
-
SOAD19
addikt
Mi a helyzet a 2232BW-nél drágább monitorokkal:
SAMSUNG 2243BW 50k
SAMSUNG 2253BW 54k
SAMSUNG 223BW 56kA dinamikus kontraszt nem mérvadó, akkor miből lehet megtudni, h melyiknek élénkebb a színei, jobb a képminősége. A T sorozat tagjainak különben mennyi a sima kontrasztja (1000:1?)
-
SOAD19
addikt
Hopp, tényleg jól elírtam, sorry érte.
Jól lenne a tv-tuner, de hát az ára túl magas, úgyhogy a HD-sek kilőve.
A t220-as és 2232BW között mennyi különbség van, mennyivel jobb a T-s, vagy csak újabb modell, dizájnosabb és azért drágább?! Különben 20"-ost miért nem érdemes venni(jobb a 22"-osak ár/érték aránya, vagy másért is)?!Köszi!
-
SOAD19
addikt
Hello!
Lehet lecserélném a 3 éves 17" crt-s monitoromat. Szóval általános felhasználásra: játék, film, net keresnék egy monitort nagyon max. 60k-ig. Ahogy olvasgattam a fórumot a Samsung monitorokra szorítkoznék. A T-s modell nagyon megtetszett a 20000:1 kontrasztarányával+2ms-ával. A T200-as nagyon jó lenne árban, de ha a 22"-asat venném, akkor mennyivel lenne szélesebb egy szélesvásznú film rajta?! A mostani monitoromon valós 16,1"-ja nekem elég csak filmeknél sz*r, h nagyon vékonyak a szélesvásznú filmek. T200-nál a 22" az tényleg 22", mert ma voltam a Media-ban és volt kint T200+206BW és mintha az utóbbi nagyobb lett volna.
Ja és vannak a HD-vel végződő modellek is, viszont ezek már túl drágák. Nem teljesen értem,h mi a különbség a sima verzióhoz képest. Annyit tudok róla, h a HD-sben van tv-tuner + pár csatlakozóval több van rajta. A képminősége jobb, mint a sima T200-nak, vagy csak több berendezést lehet hozzá csatlakoztatni? A felbontásra ugyanazt írják mindkét fajtára, de a T200-nak 2*-ese a kontrasztaránya a T200HD-hez képest, akkor elméletileg jobb a képminősége?! Elnézést a sok hülye kérdésért, de nagyon nem értek a monitorokhoz.Maradjak a T200, vagy T220 mellett, vagy érdemes várni pár hónapot, míg olcsóbb lesz a HD-s?! Természetesen mondhattok más típust is.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest