- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
Adamka3kerék #6245 üzenetére
Úgy láttam hogy a 223bw/225bw/226bw-nek is ugyanannyi a képponttávolsága: 0,282 mm
NE féljetek a 223BW-től.
-
icram45
csendes tag
válasz
Adamka3kerék #6000 üzenetére
Pfff... Talán megnéznéd a hivatalos oldalon...
Itt van minden adat, amire szükséged lehet:
[link] -
Furky
őstag
válasz
Adamka3kerék #6039 üzenetére
Megegyeztünk
-
Furky
őstag
válasz
Adamka3kerék #6034 üzenetére
Na ezaz
Ettől érdekes az agyunk működése
Mert amint tudjuk, hogy mit kellene éreznünk, máris érezzük. El tud hitetni csomó mindent az érzékszerveinkkel. Ezen az alapon fekszik ugyebár a placebo is
Filmet gondolom nem 1 méterről nézel tv-n semItt sem ennyiről kell nézni. Amúgy a 930bf-ednek nagyob a pixelmérete a 226bw-jénél. Ezért elvileg nem is olyan éles, mint a 226bw. Hangsúlyozom, elvileg. Játékokhoz kell erős vga is sajnos, hogy egy 1680x1050et ki tudj hozni belőlük. Mondjuk szerencsére a 7600GS-sel ut2004-et 1680x1050ben a legmagasabb részletességgel tudom játszani. Be is mondja, hogy "Holy Shit!" amikor mindent felrakok a legmagasabbra.
-
Mauzes
addikt
válasz
Adamka3kerék #5996 üzenetére
Te milyen képminőségbeli különbségről tudsz? Mert én semmilyenről. A 2 (Mo.-n kapható) monitorban található panel rendkívül hasonló.
A válaszidővel meg mindenki annyit foglalkozik, szerintem viszont kb. olyan lehet az észrevehető eltérés, mint aközött, hogy 320 km/h-val vagy 280-nal mész egy autóval. De valószínűleg annyi sincs.
A prémiumérzet meg annyit jelenthet, hogy hasonlít egy (szerintem) csúnyábbak közül való Samsung tv-re. Az anyagok és a panel minősége nagyjából ugyanolyan.Másoknak szól: nagyon érdekesnek találom, hogy 1db fórumozó ekkora pánikot tudott okozni a 2 db pixelhibás 223BW-jével, a többi 18 db hibátlan monitor tulajdonosáról viszont tudomást sem vesz az az 50 db olvasó, aki eddig emiatt nem vett ilyen típust. Nekem mondjuk mindegy.
zolynet: lehet, hogy csak a régi CRT-men nem látszik rendesen (pedig full sötétben nézem), de ha ennyi csak a bevilágítás, az kábé olyan, mintha nem is lenne. Egy 226BW-ről idelinkelt képen is szinte észrevehetetlen, ezek tükrében viszont nem vágom, a Prohardveres tesztekben hogy lehet mindig akkora bevilágítás, hogy az ember rosszul lesz ha ránéz...
-
Furky
őstag
válasz
Adamka3kerék #5996 üzenetére
A 2032bw nem tud pivotot!
Csak dönteni lehet. A 20"-os sokaknak azért nem jön be, mert kicsit a betűk, kicsik az ikonok, stb... Egyedül TeeJay preferálja, mert mást nem tud felhozni a 2032bw-je mellett. A 2ms, és az 5ms között semmi különbséget nem látni, az emberi szem nem képes rá, aki azt mondja, hogy lát, az csak elhiteti magával, és ezért "látja". Amúgy a 2ms az is csak g2g, azaz szürkéből szürkébe. Az 5ms a 223bw-nél az átlagos válaszidőt jelenti. Nem mindegy. A 2032bw-ben is 5ms-es átlagos válaszidejű panel van, csak van benne még egy kis elektronika, amitől lesz 2ms-es a g2g. Én egyikre sem foglak rábeszélni, csak tisztán kell láss, hogy jól tudj választani. Mindkettő monitorral jól jársz, és mielőtt megveszed, nézd meg mindkettőt valami nyílvános helyen, ahol ki vannak rakva. MM, Edigital, stb...
Az is félreértés, hogy 223bw-ben sok a pixelhibás. Egy ember kifogott egymás után 2-őt, vagy 3-at, pech. Viszont van itt a fórumon 3-4 akinek még ilyenje van, és nem volt pixelhibája. A 223bw-t, és a 206bw-t is lehet forgatni, ami azért jó, mert nem kell mindig emelgetni, ha épp nem jó szögben áll. -
emkaess
csendes tag
válasz
Adamka3kerék #5999 üzenetére
kösz
-
Her
csendes tag
válasz
Adamka3kerék #6000 üzenetére
5 -ös de a samsung honlapja biztos a tutit irja.
http://www.samsung.com/hu/ -
TeeJay
félisten
válasz
Adamka3kerék #5972 üzenetére
jó mind a kettő
neked kell eldönteni hogy az elegánsabb lakkozott káva kell-e vagy a sima fekete mint a 206BWnekem 2032BW van és elégedett vagyok vele maximálisan
TN panelhez képest nagyon szép képet ad -
zolynet
veterán
válasz
Adamka3kerék #5974 üzenetére
"De az nem opció itt...mellesleg arról mindenki pixelgondot ír,2őt 3at visszavisznek,mire 1 jót kapnak" ..... nananananaaaa, talán nem kéne annyira általánosítani. Volt 1 vki (nemkerestemvissza, bocs) aki leírta h az edigitaltól vett és pixelhibás volt 2 v 3 is, belefutott ennyi. De 98%-ban aki vett 223BW-t az tökéletesen meg van vele elégedve. (köztük jómagam)
2032bw-vel 206bw-vel is jól jársz, semmi ébemenő nagy különbség nincs. Külsőre amelyik jobban tetszik azt fogod megvenni. -
emkaess
csendes tag
válasz
Adamka3kerék #5974 üzenetére
uh az szép :S erről nem is tudtam akkor én is a 206nál maradatok
-
emkaess
csendes tag
válasz
Adamka3kerék #5972 üzenetére
223bw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest