- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
metrichye
csendes tag
Szia!
Ez csak duma, kajlizas a weboldalon, nehogy elhidd, en is sajnos porul jartam:
'HDMI, Composite, S-video, és Component bemenetekkel csatlakoztatható különféle AV-eszközökhöz, például játékkonzolhoz, DVD-lejátszóhoz, videóhoz, hangfelvevős videokamerához vagy számítógéphez is.'Irtam a samsungnak panaszlevelet, kertem karteritest is, mivel felrevezettek a honlapjukkal erre azt irtak, hogy igen, valoban van a honlapon eliras es ez a tipus nem rendelkezik ezekkel a bemenetekkel. Meg csak bocsanatot sem kertek es azota sem javitottak a hibat. Nalam erosen leszerepelt a samsung a hozzaallasukkal es 4 db pixelhibas termekkel, raadasul nagyon durva bevilagitassal a legutobbi 2232BW-n.
-
emkaess
csendes tag
10-15k val drágább csak én sajnálok ennyi pénzt kiadni egy moncsira ... nemtom miért csoró vagyok?
amit rááldoznék az 55k ... + 1-2 ezer ft
nagyon gondolkozom a 223bw-n csábító a képmérete ...
206nál meg a válaszídő ...!
nemtom melyiket vegyem
223bw-n -vel meg parázok a pixelhibátol ... mert egy páran már mondták hogy sok pixelhibás 223bw van ... :S -
goom
senior tag
Igazad van. És ez az, ami egy - újabb - indok számomra arra, hogy érdemes megállapodni egy üzletnél, hosszú távra. Mert előfordul, persze, hogy időnként / ezt-azt / itt-ott olcsóbban kapnék meg. De hosszú távon nem éri meg. Mert itt névről ismerjük egymást, bemehetek a szervizeshez is, kikérhetem a tanácsukat, és már ők megnézik nekem a megérkezett holmit, hogy tényleg kifogástalan-e. Az árakkal is próbálnak minél kedvezőbbek lenni, meg ugye ott a garis ügyintézés... az sem mindegy, hogyan állnak hozzá. Kilenc év tapasztalatából mondom ezt.
-
ottkar
addikt
Nem hiszed el hogy monitorban milyen kevés a hibás, mert a panelgyártás mostanára kiforrott.Amíg bizonytalan volt a technológia addig több volt a pixelhiba. Olvastam egy üzlet beírását egy monitorról, 35 beírás dícséri kifogástalannak írják,majd egy beíró egy pixelhibát talált, azt írja szemét ez a monitor nem ajánlom senkinek, ??? utána még 14 vélemény klfogástalannak olcsó árunak mondja.Van aki azt kifogásolta hogy gyenge a hangszórója, az fel se merül benne hogy ilyen lapos helyre nem lehet legalább kétutas rendszert beépíteni, az fizikai lehetetlenség.
-
ottkar
addikt
A panelt nem bütyköli minden monitor gyártó hanem vannak akik nagyobb darabszám miatt ráállnak a gyártásra, általában akiknek gyakorlatuk van benne. De a többi alkatrésszel ugyanez a helyzet. Van aki meg ezekből az alkatrészekből csak összerak, csak a kávát gyártja saját maga. Veszel egy ismeretlen márkájú monitort s lehet minden alkatrésze azonos egy Samsungéval pld.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest