- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
zed1983 #13727 üzenetére
Tudok, mivel sok játékot nem natív felbontásban játszottam, amikor még játszottam. Például a CoD4 nem natív felbontáson ment nálam, hanem sokkal kisebben, és az élmény nem maradt el. Természetesen észrevehető, hogy nem natív felbontásban játszik az ember, de a játékoknál ez simán lenyelhető. Ellenben ha nem natívban használod a monitorodat munka közben, miközben windows, vagy linux, vagy egyéb asztalon dolgozol, akkor ott szörnyen rossz tud lenni. Játékokban szerencsére elfogadható, és lehet találni kompromisszumos felbontást, illetve grafikai részletesség beállítást, hogy a játék élménye ne szenvedjen kárt. A videókártyád nem mai darab neked sem, de még van benne erő a közelmúlt játékaihoz szerintem. Utána kellene járni a teszteknek, hogy ekkora felbontásokon milyen eredményeket kapott. Játékok miatt sohasem mondanék le a nagyobb monitorról. De ez én vagyok.
-
Furky
őstag
válasz
zed1983 #13725 üzenetére
A kettő közül bármelyik jó. Amíg meg nem jelent a 2333SW, addig a 2233BW volt az abszolút nyerő ebben az árkategóriában a Samsungtól. De mióta megjelent, a 2333SW, én tuti azt venném meg. 23", FullHD, Samsung panel szemben a 22" nem FullHD-val, és ugyancsak Samsung panellal... Samsungból most a 2333SW a nyerő nekem ebben az árkategóriában.
De minőségileg kb ugyanazok, csak az egyik nagyobb, és FullHD-s, ez dönti a mérleg nyelvét a 2333SW felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest