- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
greatchaos #1738 üzenetére
Ennyiért jó vétel volt. Nem ismerem ezt a moncsit,de ebben az árkategóriában csak TN+film panelest kapni. Az 50e alatti 19colosok tudása között ha jól tudom csak nüansznyi különbségek vannak. Azt szokták ajánlani, hogy azt vedd, amelyik olcsóbb és több rá a gari. Ilyen szempontból jól választottál.
-
Daert
őstag
válasz
greatchaos #1509 üzenetére
Köszi,de lehetne kicsit bővebben...?!
Mint említettem nem értek hozzá
Valamint mit-hogy kell összekötni,beállítani stb.
Pc-be való lejátszóra gondoltál vagy asztalira? -
Vortex07
tag
válasz
greatchaos #1439 üzenetére
Szerintem 16:10-es monitorra gondoltal
Ezek a szamlazoprogit windowsosak? Amennyiben igen, ugy nem fognak eltorzulni, ugyanis a videokartya meghajtojaban be lehet allitani hogy ne huzza szet a kepet, igy alul es oldalt fekete csikok fognak maradni.
Ha DOS-os progi akkor nem vagyok benne biztos, de valoszinuleg attol fugg majd hogy az adott monitor tud-e 1:1 pixel mappingot. -
Vortex07
tag
válasz
greatchaos #1440 üzenetére
1200 RON durvan (regi penznember 12 milla ... a regi az annyit tesz hogy tobb mint egy eve atalltunk egy uj penzformara, semmi bonyodalom, lenyegeben levagtunk 4 db nullast, tehat ami regebb 10000 lej volt az most 1 uj lej, azaz RON. Sokan meg mindig nem szoktak meg az uj penznemet (koztuk jomagam is neha meg regi penznemben szamolok) igy gyakori, hogy bizonyos ertekeket meg regi lejben adunk meg. Kereskedelemben viszont mar csak uj lejben (RON) szabad kiirni arakat.
Kulonben jelenleg 1 HUF = 1.24 RON -
Trs
csendes tag
válasz
greatchaos #1162 üzenetére
HI!
Van olyan hozzá install disc. A képernyőnél belövöd a wide illesztőprogramot és paff!A normál felületeket persze nem húzza szét, csak annyi hely marad egyik, vagy osztva mindkét oldalon amennyivel nagyobb a 4:3 és 16:10 közötti képarány!
-
L@co
aktív tag
válasz
greatchaos #1162 üzenetére
A DVI-s monitorokon is van analóg csatlakozó, és ha a jövőben vennél egy videókártyát, akkor lehet jobb lenne a DVI-s monitor, de ahogy érzed.
Igen kicsit fura a kép 1024*768-ban, de nem olvashatatlan csak kicsit hosszítottak a dolgok, nem igazán tudom megfogalmazni, játszottam már 1024-ben is és nem volt rossz, kicsit homályosabb a kép, de gondolom ez azért van mert nem natív felbontásban van a monitor. -
greatchaos
addikt
válasz
greatchaos #1152 üzenetére
#1152 ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest