- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trs
csendes tag
Hi All!
Kis technikai segítséget kérnék tőletek. Mit jelent az a A-TW polarizátor az S-IPS panelú monitoroknál?
Az LG W2600H-PF van-é ilyen benne abban?
Kösz előre is.
-
Trs
csendes tag
válasz
.-Cs0SzA-. #4121 üzenetére
Szasz!
Beks Kommunikációs Technika Kft.
Békés-TEL Kft.
Pc Max Computer Kft
CTS Informatika Kft.
PC KUCKÓ Debrecen Kft.
Acotec Hungary Kft.
VKM Trend Kft.
Lansoft Informatikai Kft.
Hajdu Irodatechnika Kft
Számítógépház Kft.
Copy-Comp-Tel Kft.
Materiál 04 Kft.
C-Sale Kft.
Omikron-Computer KFT
3Comp kft.
Nádor Rendszerház Debrecenkft.Ezek mind debreceni szátech cégek (Find it on Google)
Amúgy a DVI-HDMI közötti különbség csak a hang. (A DVI nem ad le hang jelet). Javítson valaki ha nem így van. Amúgy monitorba keress multifunkciós cuccot, vagy ha nagyon ragaszkodsz a full HD-hoz akkor 24"-es van csak! Amúgy a "Samu fanok" csak azért akaranak azt mert az a legelterjettebb és jó is (nekem LG-m van). éAz elég idegesítő amikor vmi. szar panelos cuccot veszel tele pixelhibával, és nem tudod hova vinni mert nincs garó!
Písz
-
Trs
csendes tag
válasz
Nagy_Matessz #4035 üzenetére
Szasz!
Az érdekes tény, hogy a monitor panel gyáraknak olcsóbb előállítani a wide (16:9, 16:10) paneleket, mint a hagyományos 5:4-es paneleket!
Azt hogy miért is azt pontosan nem tudom. Az biztos, hogy amikor kijön egy nagy panel egyben, kevesebb feleseleg (hulladék) marad ha wide paneleket vágnak le belőle mint ha hagyomásnyos 5:4-esesket gyártanak belőle.
Ennyi!Písz!
-
Trs
csendes tag
válasz
concret_hp #3655 üzenetére
Szasz!
Az L225WS-SN-be van dinamikus kontraszt, az L222WS-ben pedig NINCS DFC és 21.6" pontosan az átmérő. Szerintem amennyivel drágább a 225 annyival nem jobb.
-
Trs
csendes tag
válasz
Mr. Tuty #1304 üzenetére
Hello Mr. Tuty!
Mind a 3 modellben TN panel van! Az LG-nél az SF jelzés a káva színére vonatkozik. ''S'' a Silver azaz ezüst, ''F'' pedig, hogy F-engine chip van benne, de nem a kávában!
A WF jelzésű pedig fekete kávával és fehér talp résszel rendelkezik!
Mind a 3 cucc teljesen jó! Az LG dinamikus kontrasztal van ellátva ennyi difi..... -
Trs
csendes tag
Hali!
Nem tudtam hova írni! Új topic nyitás meg rosszul végződik
Tehát most van a tükröződő notebook kijelző amit mindenki szeret...
DE most van samsungéknál 960BG..
Ez ugyanolyan sz*r mint 1 notebook kijelző, vagy lehet élvezni is mert, úgy hallottam sokkal szebbek színek, nem hiába van Multifunkciós monitorban is.....
Valami okosság???? -
Trs
csendes tag
válasz
greatchaos #1162 üzenetére
HI!
Van olyan hozzá install disc. A képernyőnél belövöd a wide illesztőprogramot és paff!A normál felületeket persze nem húzza szét, csak annyi hely marad egyik, vagy osztva mindkét oldalon amennyivel nagyobb a 4:3 és 16:10 közötti képarány!
-
Trs
csendes tag
Hi!
Az attól függ mire használod kérdést félredobva.... Nekem volt szerencsém kipróbálni a WOW-ot és a TDU-t (Logitech kormánnyal) egy L206WTQ-n és azóta azzal álmodom, és várom, hogy meglegyen az összeg és katt a megrendelem gombra a bittos...... Ez persze magánvélemény....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged