- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
Igen , énis pont utána láttam meg. A rosseb sem gondolta volna , hogy egy itthon 205ezer forintért árult Eizo TFT TN paneles... Arukereson néztem , aztán találtam már olcsóbbat argépen , de addíg csak a 205ös verzió volt. Na ez a nem mindegy és ennek nincs értelme így Magyarországon szerintem.
-
Ti4x
aktív tag
Hogyha kinnt ausztriában ennyivel olcsóbbak a TFTk , akkor egy S2201es Eizo mennyi lehet vajon? Itthon 110ért láttam , de még az is lehet , hogy van olcsóbban is , és ha kinnt mondjuk 95 körül lenne , az már nem sokkal több , mint a Lenovo itthon 85 ért ha jól emlékszem...
-
Ti4x
aktív tag
Igazából azon gondolkoztam még , hogy ilyenkor , ha van rizikó , hogy visszaküldöm és ugyanazt kapom vissza , akkor lehet , hogy talán érdemes valami mást választani. Jobb talán egy másik modell hibátlanul , mint egy pixelhibásan , a kockázatot mindenki maga dönti el. Talán még így hivatkozni arra is lehet , hogy mégsem tetszett a dizájn , vagy hasonló. Én a véletlenre nem szoktam adni.
-
old_artist
addikt
Üdv!
De, elviekben Rád tudják bizonyítani, hogy használatba vetted, csak arra kell figyelni, hogy egy órán belül végezd el a tesztet, ha azon túlhalatsz, akkor már használatba vetted, mert majd minden kijelző vezérlőpaneljéből ki tudják olvasni a minden megkezdett órát (vagy az OSD-ből), sőt van olyan készülék, pl.: EIZO, ahol Te is látod a menüjén keresztül ez eltelt időt! Az egy órát azért se lépd túl, mert ez bekapcsoláskor már ennyit mutat, mivel megkezdődött az első óra! Ha ezt megnézik, és csak egy óra van a menüben (OSD-ben), akkor még nem tekinthető használatbavételnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged