Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
"betekintési szög mizéria
160 vagy 178fok hmmmm"
Na persze, ha az a 160 fok nem lenne közelebb a 110-120 fokhoz ... az még nem akkora gáz, hogy ha valaki nem szemből bambul bele, mert több ember nézi, akkor besárgul/elsötétedik a kép széle, de egy méretes 22"-os panelnél már el se kell ehhez mozdulni nagyon!
Direkt kipróbáltam egy monitorfalnál, és a 20-22"-os wide monitoroknál eléggé lehervasztó volt, amit a TN panelek produkálni képesek.A HDCP-ről írtakról meg egyetértek, de mi lesz ha pl. 2 év múlva 2-3000-ért utánad vágják a filmet, vagy lesz akciós 990Ft-os BD lemez újsághoz, esetleg neked fussa majd ilyen filmekre? Veszel másikat???
-
Komplikato
veterán
[TFT Panel kereső] Hogy legyen egy másik is.
-
Komplikato
veterán
Itt a PH-n olcsóbb, de nem sokkal, ezért azt hiszem jó ár. Csak számtech cuccot és monitort sose vennék nem számtech boltban.
- A betük mérete állítható a Windowsban, Vistában elvileg még jobban (ikonok nem különben!), a böngészőkben állítható a betüméret, bár én ilyen szempontból az Opera Zoom funkcióját jobban szeretem.
- A 16:9 filmek elég jól nézhetőek a 16:10-es monitoron, sőt a 4:3-as is, ellenben 4:3-as és 5:4-es monitoron a 16:9 filmből kb. semmit nem látni.
- A frekvencia általában TFT-nél 75 és 60HZ, a gyári ajánlott a 60HZ (élettartam!), de sok monitoron DVI-on nem is lehet nagyobbat beállítani. -
Komplikato
veterán
Valakinek ajánlanom kellene egy konfigot, de monitorokhoz nem nagyon értek.
Találtam egy ilyet: Samsung 2032BW
Na most szeretnék erről minden jót és rosszat, amit tudni lehet.
Első körben mitől SOKKAL olcsóbb mint a 206BW, paraméterei még jobbak is ... -
Komplikato
veterán
Trak, írhatnál róla bővebben, hogy neked mennyire vált be, és mire adnál jó vagy rossz pontokat a monitornak. Valaki említette a talpat, és a dönthetőséget pl.
Egyébként egyik árukereső (nem kell kinevetni, tudom kb. semmit se számítanak amit találnak), 2 boltot is kidobott, hogy raktáron van 90K körül.
(Viszont a Cseh boltban meg 75K körüli korona volt az ára, persze attól lehet még sincs nekik, bár ez inkább magyar boltok szokása.) -
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #634 üzenetére
Na most a 630-as hozzászólásban Trak kartárs által hozzászoltakból merítve, a WA verzión a HDMI mellett van Komponens HDTV csati is.
-
Komplikato
veterán
válasz
littlemole #632 üzenetére
Hát én se sok difit találtam, a WA-SN-en van HDMI is.
(Tényleg, akkor ráküldhető egy 1920x1080-as kép is??? Már persze átskálázva ...) -
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #620 üzenetére
Mondjuk az is érdekes, hogy Csehországban és Szlovákiában vagy 20%-al olcsóbb, mint itthon, ráadásul ''aljas'' módon a tényleges specifikációkat írják ki a termék mellé.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
LG L226WA-SN
Tegnap másik fórumon erről a monitorról érdeklődött és esetleges tesztekről is ... utána akartam nézni, de én se nagyon találtam még sokat róla, ellenben megtetszett. Tud valaki róla tapasztalatott mondani és/vagy tesztet róla?
(Senki ne jöjjön a Googleval, ha ott egy oldal nem fizet, akkor első X oldalon fel se tüntetik, ha nem regisztrált, akkor sehol sem találja, ha meg nem találja cacheben sehol, akkor szintén semmi.)
Deutche ára és leírás (Cyberport.de): [link]
Itthon ennyibe fájna HA lehetne kapni: [link]
Itt megadott adatok alapján viszont nem 2ms, hanem 5ms és szót se írnak HDMI-ről, szokásos magyar nagykeres infós trehányság, vagy másik modell? [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest