- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
válasz
concret_hp #14240 üzenetére
Edigitalban is vannak kint monitorok, meg én mintha láttam volna 24 colosokat az árkádban lévő Fukarban talán... ha ott az van. A nyakamat nem tenném rá...
-
Zinho
aktív tag
válasz
concret_hp #14235 üzenetére
Milyen az a Dell?
Azt jelenti, hogy én ha mocorgok egy kicsit a 24 colos előtt, akkor alul/felül már torzul a kép picit. Jobbra-balra mozogva nem vészes. Ezért gondolom hogy 27-28 colosnál ez a hatás még inkább előjön.
Irodai munkára meg kevés filmre szerintem felesleges drága ips/pva paneles monitort venni, gondolom nem esik ki a zsebedből az a pénz.
Azt javaslom hogy menj el valami fukar vagy edigitálba és nézegesd meg a kirakott monitorokat, és akkor a saját szemeddel is látod miről beszéltünk. Bár nem emlékszem hogy 24 colosnál nagyobb bemutatópéldány is lenne... -
Zinho
aktív tag
válasz
concret_hp #14231 üzenetére
Szerintem "vájtszeműnek" sem kell lenni, már a 24 colos is érzékeny a függőleges fejmozgásra. Ugyan nem láttam még ekkora monitort, de szinte biztos vagyok benne hogy túl zavaró már a szögfüggősége ekkora méretben a TN-nek
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
concret_hp #14231 üzenetére
Nyilván, mint az ára is tükrözi, nem a "világ teteje" sem minőségben sem képminőségben,de olcsó. Ezt kell tudnia.
Nyilván több gondja is van, pl., hogy ekkora méretben egyáltalán TN paneles monitort venni nem egy nyerő ötlet a "vájtszeműek" szerint, de nyilván árérzékeny a dolog, azért is választottad ezt. -
s200
tag
válasz
concret_hp #13471 üzenetére
igazából pontosítanám, hogy van-e olyan ami 30" alatti de 1920x1200nál nagyobb a felbontása...
Van. De nem leszel vele kisegítve.
1920x1200 fölött a következő megoldások vannak/voltak a piacon:2048x1152@23" - Samsung/Dell (meg biztos még valakik)
A felbontás nem sokkal nagyobb az általad meghatározott szintnél, ellenben abszolute nem drága megoldás, legalábbis a Samsung ára egész baráti.2560x1600@30" - Samsung/Apple/Dell/HP/LG
Ez a nagy királyság, de igen húzós áruk van, valóban.3840x2400@22,2" - Toshiba/IBM/Viewsonic
Aranyárban. Ha lehet még egyáltalán kapni ilyeneket. -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #13469 üzenetére
igazából pontosítanám, hogy van-e olyan ami 30" alatti de 1920x1200nál nagyobb a felbontása, bár nem hiszem, hoyg van köztes lépcsőfok.
s200: hogy sok mindent rá tudjak pakolni
-
s200
tag
válasz
concret_hp #13469 üzenetére
Nincs.
Kíváncsiság: mire használnád? -
Zoli-206
senior tag
válasz
concret_hp #3655 üzenetére
Sziasztok,
Tegnap vásároltam egy L225WS-t. Nagyon szép képe van. gondolkoztam én is, hogy 225 vagy 222 legyen-e , de végül a 225 mellett döntöttem. igazából sztem nem sok különbség van a 2 monitor között. A 225-ös 5000:1 Dinamikus kontrasztal rendelkezik a 222-es asszem 3000:1. Mivel ugyan annyiba kerül mind a kettő, ezért vettem a 225-öst, bár igaz, hogy az életben nem fogom használni az F-Engine-t
-
Trs
csendes tag
válasz
concret_hp #3655 üzenetére
Szasz!
Az L225WS-SN-be van dinamikus kontraszt, az L222WS-ben pedig NINCS DFC és 21.6" pontosan az átmérő. Szerintem amennyivel drágább a 225 annyival nem jobb.
-
d@minator
addikt
válasz
concret_hp #2947 üzenetére
Pontosan.
Amennyiben TFT-k.
-
zolynet
veterán
válasz
concret_hp #2904 üzenetére
Épp a minap hívtam fel a Viewsonic és Samsung Mo-i képviseleteit garacia ügyben...ha jól vettem ki akkor mindenhol a szitu a következő:
- bevizsgálás után cserélik, ahol 6-8pixel kaput ott rögtön csere
- igencsak minden márkára 3évgarci van...de leginkább eztcsak a fent említett két márkára mondom mert annak jártam utána
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest