- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
-
Zinho
aktív tag
válasz
concret_hp #14240 üzenetére
Edigitalban is vannak kint monitorok, meg én mintha láttam volna 24 colosokat az árkádban lévő Fukarban talán... ha ott az van. A nyakamat nem tenném rá...
-
Zinho
aktív tag
válasz
Kombat #14237 üzenetére
Ledesből egyelőre csak a Benq-nak van viszonylag alacsony ára, bár nem tudom hogy nálad a viszonylag mit jelent.
Benq G2420HDBL, 50e ft körül; G2222HDL 45e ft körül. Csak olyan boltot kell keresni ahol adnak ár pixelgaranciát.
A más csatlakozó pedig a DVI-t jelenti csupán, hdmi nincs. -
Zinho
aktív tag
válasz
concret_hp #14235 üzenetére
Milyen az a Dell?
Azt jelenti, hogy én ha mocorgok egy kicsit a 24 colos előtt, akkor alul/felül már torzul a kép picit. Jobbra-balra mozogva nem vészes. Ezért gondolom hogy 27-28 colosnál ez a hatás még inkább előjön.
Irodai munkára meg kevés filmre szerintem felesleges drága ips/pva paneles monitort venni, gondolom nem esik ki a zsebedből az a pénz.
Azt javaslom hogy menj el valami fukar vagy edigitálba és nézegesd meg a kirakott monitorokat, és akkor a saját szemeddel is látod miről beszéltünk. Bár nem emlékszem hogy 24 colosnál nagyobb bemutatópéldány is lenne... -
Zinho
aktív tag
válasz
concret_hp #14231 üzenetére
Szerintem "vájtszeműnek" sem kell lenni, már a 24 colos is érzékeny a függőleges fejmozgásra. Ugyan nem láttam még ekkora monitort, de szinte biztos vagyok benne hogy túl zavaró már a szögfüggősége ekkora méretben a TN-nek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged