- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Lipton
őstag
válasz
Nyugdíjas #14299 üzenetére
Nem nehéz dönteni, jó lenne egy 3008WFP is nekem, csak ugye az "kicsit" drágább.
Azért szarakodom ennyit vele, mert nem veszek minden évben új monitort, ez egy "örök darab" lenne.
27-nél kisebbet nem szeretnék ha már egyszer az volt.
Most megkérdeztem az egyik helyen, bruttó 300 körli árra várják az új DELL-t, ami nem kevés.
Kíváncsi leszek mit mondanak majd ott ahonnét az enyém van. -
Lipton
őstag
válasz
Nyugdíjas #14295 üzenetére
Nem láttam, de a 2709W-ben is samsung panel van szerintem. Max az elektronika egy része lehet más.
Régóta van egy 19-es Samsungom, ezzel meg vagyok elégedve, semmi baja, a képe is teljesen jó (xVA).
Igazából ebben a méretben elég szűk a választék, volt a 2709W, most jön az utód ki tudja mennyiért, van még a 275T Plus. Kb ez a még megfizethető kategória.
Az U2711-ben LG H-IPS panel van. -
Lipton
őstag
válasz
Nyugdíjas #14291 üzenetére
Megvannak az alternatívák, de azért még keresgélek, hátha van valahol még egy darab.
Ezeket néztem:
DELL U2711, ennek még nincs ára, nem tudom mennyit kéne réfizetni a 2709W-re.
Samsung 275T Plus, ez szimpatikus, de sokkal gyengébben felszerelt mint a DELL monitorok. Kevesenbb bemenet, se USB, se kártyaolvasó, régebbi modell.
DELL 3008WFP talán akkor, ha túl drága lesz az új DELL és nem éri meg azt venni.
Illetve van egy helyen Samsung 305T 250-ért, de sértült a csomagolása (gyakolatilag nincs), lehet, hogy van rajta pár karc is emiatt, de amúgy új. -
Lipton
őstag
válasz
Nyugdíjas #14283 üzenetére
800USD és 1080USD, szóval nem kerül 2x annyiba. Még a 30-as 3008WFP se kerül kétszer annyiba mint a 2709W.
Persze itthon aránytalanmul drágább lesz ez is, mint minden.
Valamennyit rá kéne fizetni, de mivel több mint két hónapja húzodik a garanciális ügyintézés, ezért elég sokat elengednének belőlle.
Igen, azért is aggódom! Nekem nem tetszik ez a szar divaros 16:9, nem filmezni kell a monitor hanem dolgozni. Területe is kisebb mint a 16:10, és a kis pixelméretért se vagyok oda túlságosan. A 2709W pont jó volt minden szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest