Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• REDeath

őstag

hi mindenkinek
    wsgf-en nézegetem screenshotokat és meggyőztek:)
    amiket néztem LG L194WT 46 körül kapható 19''-os 5ms...
    ennek komolyabb társa L196WTQ. a kérdésem hogy szemmel észrevehető különbség van-e a 2000:1 és 3000:1 dinamikuskontraszt és 5ms illetve 2ms között?
    (ha valakinek van személyes tapasztalata pls írja le)

még néztem az LG L204WT 20''-os monitort is, de ennek már nagyobb a felbontása és nem biztos hogy a 6600GT-m örülne neki :) viszont csak 2 ezressel drágább az L196WTQ-nál :Y

és egy másik fontos kérdés, hátha van még itt 6600GT tulaj. az 1440*900-as felbontást hogy bírja ez a kártya? mondjuk elvileg ez kevesebb pixelt jelent mint az 1280*1024-es felbontás :D

ha újabb vga-m lenne akor egyből az L204WT-t venném, de most nem tervezem vga vásárlását, ha veszek akkor platformváltásal egybekötve veszem (s939) de azt idén még semmiképp. igaz az is lehet hogy a wide is várat magára még és talán majd jövőben valamikor új platformmal együtt jön egy L204WT kaliberű szépség :)

ui: ezekről az LG-kről amúgy általánosságba miket mondanak? bevilágítás van rajtuk, vagy nem zavaró egyáltalán? meg úgy általában 5ms és 2 ms közt az ember észleli a különbséget? :F

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák