- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
filenevekben nincsen sem ekezet sem space (ki-nagy betut mingya nezem). eleresi utvonalak (mostmar) nincsnek, egy konyvtarba raktam mindent. az a baj, ha sima index.htm-et csinalok az megy, de ha mar egy komolyabbat rakok fel amiben frame-k is vannak akkor az nem megy. lehet hogy az a baj hogy a szolgaltato is frame-be rakna a hirdeteset es az kavar bele??
Kösz.
Üdv. -
The_Tom
senior tag
Hi!
Nekem is problemam van weblap keszitessel, azaz a feltoltesevel. Megcsinaltam egy kis oldalt, 16 kep thumbnail-lel, ennyi az egesz. Itthon helyi gepen kiprobalom, megy rendesen felrakom vhova es onnan mar nem megy, mert kiirja hogy, a keresett oldal nincs meg meg ilyenek szoval 404. Mi a fene baja van hogy feltoltes utan nem megy?? Probaltam mar Tobb helyet is eplanet, geocities es mind ezt csinalta. Aki tud kerem segitsen mert mar agybajt kapok, mit kefelek el??
Előre is kösz.
Üdv.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest