Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Hagyjuk már ezt a Jekyllt, amit minden második hozzászólásodban nyomatsz, annyira komolytalan...
Főleg egy kezdő ne ezzel pazarolja a hasznos idejét, hanem tanuljon olyasmit, aminek hasznát is tudja majd venni."Szerintem te félreérted a mondanivalóm
Nem tudom, hogy mennyire néztél utána a Jekyll-nek, az nem egy külön nyelv, (na jó, van benne egy tucat liquid expression, de semmi magolós) hanem egy olyan keretrendszer amiben szerveroldal nélkül tud blogokat írni sok macera nélkül. Azért ajánlottam neki, mert mondta, hogy PHP-ba annyira nem ment még bele, és ha az ember nem akar CMS-ezni, de mégis blogolni akar, akkor ez a legjobb választás."minden második hozzászólásodban nyomatsz"
Legutóbb amikor ajánlottam, akkor is egy egyszerű blogmotort keresett asszem valaki..

"Az alapok után nem hiszem, hogy rögtön ezekkel kéne folytatni"
Ezt szintén félreértetted, nem alapszintű tudásra gondoltam, hanem az alap nyelvek kitanulására, gondolok itt a HTML, CSS, JS, mert ugye ez mindennek az alapja. Ha ezeket rendesen megtanulja, akkor menjen bele a különböző "helper" nyelvekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- World of Warships
- BMW topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom, hogy mennyire néztél utána a Jekyll-nek, az nem egy külön nyelv, (na jó, van benne egy tucat liquid expression, de semmi magolós) hanem egy olyan keretrendszer amiben szerveroldal nélkül tud blogokat írni sok macera nélkül. Azért ajánlottam neki, mert mondta, hogy PHP-ba annyira nem ment még bele, és ha az ember nem akar CMS-ezni, de mégis blogolni akar, akkor ez a legjobb választás.