- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha már linkkatalógusként működik, akkor a már feltöltött címkékről/kategóriákról (amelyekhez van is már rendelve valami tartalom) nem ártana a felhasználó arcába dobni egy listát, hogy legalább sejtése legyen róla, mire való egyáltalán ez az egész.
Én amikor megnézem a kezdőlapot, nem értem, ez micsoda - nagyjából ez a gondolatmenet: "Ez mi? Google-utánzat? Kinézetre igen. Beírok bármilyen tartalmat, és ad nekem találatokat, hasonlóan a keresőóriásokhoz (Google, Bing, ...)? Nem, az lehetetlen, velük nem lehet felvenni a versenyt. Akkor mégis mire való? Fogalmam sincs. Na, akkor próbáljunk meg beírni egy-két szót. Beírom, hogy "PHP", "akármi", "javascript", "blabla", "sütemény", "weboldal", semmi, nem értem. Na, még megpróbálom a "zene" kategóriát, na végre, egyetlen találat. Miért pont ez? Ki küldte be ezt a tartalmat? Bárki beküldhet? Vagy a szerkesztők? A francnak sincs kedve elolvasni azt a hosszú bemutatkozást, nincs nekem erre időm, miért nincs egyből kint a főlapon, legalább nagyon röviden, hogy ez micsoda?"
Szerintem legalábbis manapság nagyon fontos, hogy az ember tudja, mivel van dolga, mert különben nem lesz kedve/ideje kideríteni, inkább megy egy általa ismert honlapra.
Ha linkkatalógus, akkor sztem ne akarjon úgy kinézni, mint a Google, de ez is csak magánvélemény.
Az a kérdés merül fel bennem a fentiek alapján, hogy miért is akarná ezt valaki használni, miért találná úgy, hogy jó ötlet lesz ide bedobni mondjuk a saját oldalát."A női nemi szervre való keresés és egyéb szexuális irányultságú keresési kifejezések használata pedig nevetségesnek tűnik."
Pedig hidd el, sokan erre fognak az elsők között keresni. Nyilván én is megpróbáltam, miután semmivel nem jártam sikerrel.
Meg nem érdemes kizárni az ilyen oldalakat, legfeljebb valami "adult" kategóriába kellene sorolni ezeket a szavakat, és a találatok feldobása előtt megkérdezni a felhasználót, elmúlt-e már 18 éves. Nyilván aki nem múlt el annyi, az is igennel fog válaszolni, de ez kötelező előszűrő.
A szexuális tartalmú keresési kifejezések használata nem igazán értem, miért tűnik számodra "nevetségesnek", hacsak nem vagy prűd.Egy javaslat, hogy lehetne egyfajta "szinonimaszótárat" (NEM a szó szoros értelmében) létrehozni a szavakhoz, hülye példával élve a "süti" és "sütemény" szavak a keresési találatok szempontjából ekvivalensek lehetnének.
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest