- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #7250 üzenetére
Valóban. De valamit még is csak tud, hogy ha népszerű. Bár lehet csak az ingyenessége miatt.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #7248 üzenetére
Pedig elég populáris tudtommal
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #7240 üzenetére
Tudom! A tárhelyparkot egy pro-kontra jó alternatívaként (ár/érték) említettem meg.
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #7238 üzenetére
Tárhelypark. De ezt miért mondtad, oda szerződtél?
-
MODERÁTOR
válasz PumpkinSeed #7140 üzenetére
Átméretezed a képet natív felbontásra - mint a div, vagy úgy marad. Esetleg ami kilóg elrejted.
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #7134 üzenetére
Közben sikerült megoldanom! Minden jó volt, csak elfelejtettem a háttért tartalmazó divemnek szélességet adni
-
MODERÁTOR
Valójában egy abszolút pozicionált div, átmenetes képpel és a z-indexszel variálva. De sehogy nem jön össze.
-
MODERÁTOR
válasz lordjancso #7130 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. A sidebar és a content div közötti átlátszó - színátmenetes háttérre gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Helló!
Hogy tudom az egyik divem "fölé" helyezni a háttérképes divet? Konkrétan így szeretném megoldani, mint ahogy ezen a képen is látszik a bal oldali menü felett.
Kösz!
mobal,
-
MODERÁTOR
válasz PumpkinSeed #7118 üzenetére
Lehet, fájlba.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Na. Még mindig kétszer ment küld, vagy fogalmam sincs. return false is beillesztve.
Szerk.: kicsit debuggoltam. Nem tudom miért, de az amúgy jól feltöltött tömböt undefined-ként küldi el. Ha manuálisan berántok valami akkor persze jó. De hogy miért küldi el 2x, az még rejtély.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #6350 üzenetére
Rendben, köszi! Megpróbálom. Most komolyan elgondolkodtam, kicsit többet kéne foglalkozni js-sel is...
-
MODERÁTOR
Sima button-on van.
<button class="btn btn-success" type="button" onclick="doUpload()"><i class="icon-upload-alt"></i> Start upload</button>
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #6344 üzenetére
Beadandó, megajánlott jegyért csak ezért! Nem lesz hosszú életű a cucc így. Amúgy kicsit pofoztam, most működik, viszont miért kétszer postázik?
function doUpload() {
var thumbnailsBase64Array = [];
$('ul.thumbnails img').each( function(index, Element) {
thumbnailsBase64Array[index] = $(Element).attr('src');
});
if(thumbnailsBase64Array.length != 0) {
$('.row-fluid:nth-child(2)').after('<div class="status-message"></div>');
$('.status-message').html('<div class="alert alert-warning">Uploading files...</div>');
$.post(window.location.pathname, function() {
$('.status-message').html('<div class="alert alert-success">Upload successfull!</div>');
});
}
}"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #6340 üzenetére
Vissza akarom küldeni a felhasználót a galériára. Megnézem máshogy...
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #6337 üzenetére
Igen, akkor viszont valami nem ok a postázással. Vissza szeretném postázni az oldalnak a cuccokat, majd ellenőrizni, hogy érkezett-e postázás és feldolgozni. Viszont a tömböm üres marad.
if(thumbnailsBase64Array.length != 0) {
$.ajax({
type : "POST",
url : window.location.pathname,
data : thumbnailsBase64Array,
success : function() {
window.location.reload();
//window.location.href = window.location.pathname.substring(0, window.location.pathname.lastIndexOf('/') + 1);
}
});
}"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #6335 üzenetére
Nem erre a megoldásra gondoltam, de tökéletesen működik köszi! Még egy kérdés, hogyan tudom ellenőrizni, hogy a postolás működik?
(Van rá valami metodika?)
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #6333 üzenetére
Bedobsz pár képet és csinál thumbnaileket, arra gondoltam
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Van a következő oldal: [link], ami egy képfeltöltőként funkcionálna. Viszont előtte készítek preview thumbnailt. A következő generált listát milyen módon tudnám elpostonlni ($_FILE tömböt szeretnék postolni)?
Köszi!
mobal,
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #5973 üzenetére
Pont ezen agyaltam ma, normális ingyen tárhely kihalt.
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #4988 üzenetére
Szerintem az árazás témában, inkább sok esetben nincs "arcod" annyit elkérni ami annyi. Magamból kiindulva... nekem nem lenne, de majd muszáj, hogy legyen
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #4931 üzenetére
És azt is megemlítettem, hogy saját vélemény, továbbá, hogy nem flame tárgyául írtam. Tudod ha nem tartod annak akkor ne foglalkozzál vele!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #4929 üzenetére
Netbeans-ben csak entert kell ütni és kiegészíti a kódot máshol is így működik a történet, de próbáld ki a Ctrl + Space -re mi törtétnik!
Maga ez a kijelentés is... mint maga a flame indítás is
-
MODERÁTOR
Sk8erPeter, Speeedfire lehetne ezen itt flamelni, hogy melyik a legjobb. Nekem a NetBeans nem jön be, az Eclipse a PDT vel meg szerintem jó, de van nála jobb. Fizető, szokott lenni akció és igen, úgy gondolom - persze ez saját vélemény, azt meg tudjuk milyen - a legjobb. Masszívan csapkodom a Ctrl + Space kombót és a legjobb kódkiegészítő szerintem a PhpStormé. Ennyi.
Akit érdekel: [link]
-
MODERÁTOR
válasz Nyiscsák #4905 üzenetére
Ez esetben én úgy csinálnám, hogy 3 fő részre osztanám fel, felső, középső - tartalom rész és lábrész. Mindegyiknek csinálnék egy dobozt ami tartalmazza a hátteret, és abba pakolnám bele a tartalmat. Ezt az egészet pedig beraknám még 1 összefoglaló dobozba, ami a sima szürke háttér megjelenéséért kell.
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #4900 üzenetére
Szerintem pontos választ akkor tudnék adni erre, hogy ha látnám magát a képet és azt, hogy hogyan lesz "feldarabolva". Ebből indultam ki.
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #4896 üzenetére
Meg egy gép ami futtat valamijen operációs rendszer, mondjuk linux, egy szövegszerkesztő vim, továbbá a géphez hardver kijelző...
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #4894 üzenetére
Jó első körben nagy vonalakban ennyi biztos kelleni fog.
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #4829 üzenetére
Melyik másik oldal készülhetett volna drupallal csak ez a legendás
Tárhelypark jónak tűnik. Bár kérdés, 1000 pénzért mit kap az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest