- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
steverawen
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémába ütköztem
:
Tegnap a sógorom megbízott, hogy a laptopjára installáljam már fel a szép új webkameráját, mert Ő nem nagyon ért hozzá. Gondoltam mi sem egyszerűbb.
User manual átnéz, lemez be, driver install start. Feljött egy panel, amin az a bizonyos növekvő izé tájékoztat az install folyamat előre haladtáról. Egy darabig elmászott a folyamatjelző, mejd felpattant egy panel egy OK fombal a közepén felette angol szöveggel: Lécci frissítsd az XP-t SP2 szervízcsomaggal, mer Én anélkül nem mükszök!
A gyártó honlapján található leírás alapján, valóban. Minimum SP2 kell neki, de megy az SP3 és 32 ill 64 bites Vista alatt is.
A problémát az okozza, hogy a gépen nem rég telepített (igaz nem jogtiszta) XP pro hun van, arra sorban felrakva az SP1 SP2 SP3 magyar nyelvű javítócsomagjai!!! Ötletként az ugrott be, hogy ráerőszakolom a hozzá adott drivert, de a lemezen nincs más .inf állomány csak az autorun.inf, egy pár .exe, egy .ico és egy .dll fájl. mellett. Arra gondoltam, biztos az XP törése kavar be, és elmentem egy ismihez akinek fullos, jogtiszta SP3 van a gépén. Mondanom sem kell, nálla is a fenti hibaüzenetet kaptam majd megszakadt az telepítés.Link a kamerához: http://www.speed-link.com/?p=2&cat=1M&pid=17401&paus=1
A saját (lemezen adott) és a honlapon található drivert is próbáltam felrakni, egyik sem ment.Tud valaki megoldást?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest